Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Notitieboek tijmgroen

Dagelijkse Broodkruimels

€ 14,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 6013909588559
Auteur(s) : Dagelijkse Broodkruimels
Onderwerp : Theologie
Categorie : Schrijven, kleuren en journalen
Verschenen : September 2020
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Stijlvol en praktisch notitieboek dat je voor veel doeleinden kunt gebruiken! Op de licht gelinieerde pagina's van dit christelijke notitieboek kun jij je eigen aantekeningen kwijt tijdens webinars, meeschrijven met een preek, een cursus, je creatieve ideeën er in tekenen, noem maar op!

Aan de binnenzijde van het tijmgroene notitieboek staat op de eerste pagina de tekst “Kijk eens naar de lelies, kijk hoe ze groeien in het veld. Maak je geen zorgen Ik zorg voor je. Richt je op Mij. Geniet van wat Ik je geef. Elke dag. “, met op de linkerzijde de verwijzing naar de Bijbeltekst Mattheüs 6:24-34.

Dit luxe notitieboek heeft een hardcover omslag en een praktisch sluitelastiek, penlus, leeslint en kapitaalbandjes in een kleur die matcht met de omslag. Het A5 formaat past gemakkelijk in je tas. Mooi en erg handig!

Het notitieboekje is onderdeel van een serie van 8 mooie notitieboekjes in verschillende moderne kleuren, allemaal voorzien van een Bijbeltekst.
Deze nieuwe serie notitieboekjes matcht helemaal bij onze journals. Ook mooi als uniek cadeau voor een goede vriend of vriendin.

Velden met een * zijn verplicht