Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Idate'jes met z'n tweetjes moeder en zoo

€ 14,95
Voorraad#stock_type# onbekend
Delen:
Beschrijving

Dit doosje bevat 26 kaarten met gezellige idate'jes met z'n tweetjes voor moeder en zoon!

Verdiep je relatie met je kind en maak tijd voor elkaar. Laat je verrassen en inspireren en ontdek idate'jes! Voor leuke activiteiten met je kind hoef je namelijk echt niet altijd de deur uit en het hoeft zeker niet veel geld te kosten. Wat je voor idate'jes wél nodig hebt is onverdeelde aandacht voor je kind, humor en creativiteit.

Omdat geen mens hetzelfde is, bevat idate'jes ook lege kaarten, zodat jullie samen nieuwe idate'jes kunnen bedenken die bij jullie passen. Zo kun je samen eindeloos genieten.

Als extra is er op iedere kaart een verwijzing naar een Babbel & Bid (B&B) thema toegevoegd. De B&B thema's gaan over “kracht & geloof” en zijn op aparte kaarten uitgewerkt. Bij elk thema staat een bijpassende bijbeltekst en luchtige of soms diepere vragen om elkaar te stellen. Weet jij met wie jouw zoon een dag zou willen ruilen? Of wat jouw moeders favoriete bijbelverhaal of bijbelvers is? En wat staat er eigenlijk op jouw bucketlist? Je ontdekt het met idate'jes. Ook staan bij ieder B&B thema gebedsonderwerpen die je als moeder aanmoedigen en helpen om concreet te bidden voor je zoon.

idate'jes met z'n tweetjes; voor moeder en zoon is geschikt voor jongens vanaf ongeveer 10 jaar.

Productspecificaties
EAN : 7436956425445
Categorie : Spellen
Verschenen : Mei 2021
Conditie : Nieuw