Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geboren Glorie

Adventsdagboek

Selles-ten Brinke, Nieske

€ 15,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789464250145
Auteur(s) : Selles-ten Brinke, Nieske
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Kerst, pasen, pinksteren
Uitgever : Sestra
Verschenen : September 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 96
Afmetingen : 210 x 140 x 9 mm
Gewicht : 144 gram
Beschrijving

Advent is een tijd van voorbereiding op het kerstfeest, de viering van Jezus' komst naar de aarde. Dit adventsdagboek neemt je in achtentwintig korte overdenkingen (met schrijfopdrachten, een enkele luistertip en gebedssuggesties) mee door Gods Woord en zet je stil bij verschillende personen uit Jezus' voorgeslacht; de profetieën in het Oude Testament die heenwijzen naar Jezus' geboorte en Gods reddingsplan voor deze wereld, en de vervulling ervan in het Nieuwe Testament; en de verwachting van Zijn tweede komst. Op die manier word je elke dag van advent een moment bepaald bij de menswording van Jezus en/of word je aangemoedigd om vol blijde verwachting te wachten op en uit te zien naar Jezus' glorieuze terugkeer.

Dit mooie, inhoudsvolle adventsdagboek laat zien dat de komst van Jezus als een rode draad door heel het Woord van God heen loopt. Dat doet het door Jezus' geboorte en alles wat daarmee verbonden is vanuit veel verschillende (bekende en minder bekende) bijbelgedeelten uit het Oude en Nieuwe Testament te belichten, wat leerzaam is, omdat je daarbij nieuwe inzichten worden aangereikt en je op wetenswaardige dingen gewezen wordt. En fijn is dat het daarbij niet stopt, maar dat er zowel in de (meeste) overdenkingen als door middel van de schrijfopdrachten en gebedssuggesties een brug wordt geslagen naar het leven anno nu en je aan het denken wordt gezet over de betekenis van kerst voor jouzelf – dat Jezus, Gods genadegift, gekomen is om ook jou te redden – en hoe te leven vol verwachting van de wederkomst.

'Geboren Glorie' helpt je bewust toe te leven naar kerst en voert je vervolgens daar voorbij door je te wijzen op Jezus' terugkomst en het verlangen daarnaar op te wekken. Waardevol!

Velden met een * zijn verplicht