Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Voor de liefde in het zadel

Witemeyer, Karen

€ 22,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492234735
Auteur(s) : Witemeyer, Karen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Hanger's Horsemen (deel 1)
Categorie : Romans
Uitgever : Grace Publishing House
Verschenen : Februari 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 400
Afmetingen : 216 x 140 x 33 mm
Gewicht : 531 gram
Beschrijving

Vanaf de eerste bladzijde word je het boek 'Voor de liefde in het zadel', geschreven door Karen Witemeyer, ingezogen. Matthew Hanger is een voormalig cavalerieofficier en vormt samen met zijn vrienden Matt, Jonah en Preach de Hanger's Horsemen. Ze kunnen als groep voor missies worden ingehuurd. Deze missies variëren van het verdrijven van veedieven tot het opnemen tegen bendes.

Bij het lezen van de eerste bladzijde kom je direct in een heftig gevecht terecht. Een missie waar de Hanger's Horsemen op dat moment mee bezig zijn. Een van de Horsemens wordt getroffen door een kogel tijdens het vuurgevecht en ze moeten dringend een dokter zien te vinden. Dat ze in het dorp een vrouwelijke dokter, genaamd Josephine Burkett, zouden treffen, hadden ze niet verwacht. Een pittige, directe vrouw die precies weet wat ze wil en waar ze voor staat.

Ontvoering
Tijdens de verzorging van de getroffen Horseman treft de zorg en trouw van Matthew Hanger, Josephine recht in haar hart. Nog nooit was ze zo overrompeld door een man. Als ze van haar vader een brief ontvangt dat haar broer is ontvoerd, twijfelt ze geen moment en schakelt de Hanger's Horsemen in om haar broer te redden. Het plan gaat echter helemaal fout en vanaf dat moment worden Matthew en Josephine gescheiden van elkaar. Lukt het Matthew en de Horsemen om deze missie te volbrengen?

Prachtig boek
Ik ben helemaal enthousiast over dit boek! Je begint met lezen en wil pas weer stoppen nadat de laatste bladzijde uit is. Wat een krachtige vrouw is Josephine en wat houdt ze zich dapper staande tussen alle mannen. Hoe liefdevol en trouw ze is richting haar familie is ontroerend om te lezen. Je gunt haar alle liefde en geluk van de wereld en het samenspel tussen haar en Matthew is erg bijzonder. De krachten worden gebundeld om de missie te volbrengen. Ook het geloof speelt hierin een belangrijke rol.

Kortom
Deze historische roman is een absolute aanrader. Geloof, hoop en liefde zijn de kernwoorden van dit verhaal. Samen een missie volbrengen en je eigen leven riskeren. Dit boek geef ik zeker 5 sterren. Deel 2 van deze serie is net uit, dus dat boek ga ik direct lezen. Hoe gaat het verder met de Hanger's Horsemen?

Velden met een * zijn verplicht