Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Geroepen voor Gods plan met jou

75 inspirerende inzichten

Schaddelee, Elsa

€ 20,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492831767
Auteur(s) : Schaddelee, Elsa
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Levensstijl
Uitgever : Sestra
Verschenen : Augustus 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 192
Afmetingen : 211 x 140 x 22 mm
Gewicht : 324 gram
Beschrijving

Het boek bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte gaat dieper in op de vraag: heeft God een plan voor je leven? Daarin word je aan de hand van bijbelgedeelten – vooral uit de eerste hoofdstukken van Genesis – meegenomen langs thema's die aan die vraag verbonden zijn. Zoals 'zonde', 'het leven samen met God leven' en 'Jezus' offer'. Deel twee is bedoeld om je te helpen dat wat in het eerste gedeelte staat in praktijk te brengen. Het bestaat uit vijfenzeventig overdenkingen die steeds afsluiten enkele vragen die je aan het denken zetten over hoe hetgeen je hebt gelezen zit in je eigen leven en helpen om dat wat je aanspreekt te noteren, zodat je het kunt onthouden en nog eens kunt nalezen.

In die overdenkingen gaat Elsa breed in op die vraag over Gods plan voor je leven. Zo heeft ze het over je innerlijke criticus, neemt ze je mee op een zoektocht naar je echte ik en zet ze je stil bij je keuzes, werk, dromen en nog veel meer. Fijn aan de manier waarop ze dat doet, is dat ze a) dicht bij de Bijbel blijft; b) het persoonlijk houdt door zowel voorbeelden uit haar eigen leven aan te halen als in te gaan op het leven van jou, als lezer; en c) haar enthousiasme en haar verlangen – dat iedereen ontdekt wat Gods plan met zijn leven is en daarnaar gaat leven – doorklinken in wat ze schrijft. Dat zorgt er namelijk voor dat je ook daadwerkelijk hiermee aan de slag wilt. Dat je je talenten wilt inzetten om Gods plan voor jou te volgen en zo te leven tot Zijn eer.

Conclusie? 'Geroepen voor Gods plan met jou' is een inspirerend, aanstekelijk boek dat je veel leert, mooie waarheden doet ontdekken, belangrijke inzichten geeft én in beweging brengt. Oftewel: heel waardevol om te lezen.

Velden met een * zijn verplicht