Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Kom tot bloei!

Jij, je werk en God

Starreveld, Corinne

€ 18,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492831781
Auteur(s) : Starreveld, Corinne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Mens en maatschappij
Categorie : Levensstijl
Uitgever : Sestra
Verschenen : Februari 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 211 x 140 x 18 mm
Gewicht : 274 gram
Beschrijving

'Wil jij je ontwikkelen en doen wat er in je hart leeft? En de talenten inzetten die God je gegeven heeft?' Toen ik die twee vragen, die prijken op de achterkant van 'Kom tot bloei!' – het debuut van Corinne Starreveld – las, dacht ik meteen: ja, dat wil ik! Want ik wil doen wat God wil dat ik doe. En hoewel ik het idee had dat ik dat eigenlijk al doe, besloot ik toch dat ik dit boek niet aan de kant zou leggen, maar me erin zou verdiepen. Dus dat is wat ik deed.

En zo kwam ik erachter dat dit een heel complete gids is als het gaat om werk. Het gaat over je passie vinden, jezelf zijn, voldoening uit je werk halen en een betekenisvolle carrière. Je leert over de verschillende seizoenen in je loopbaan. Aan bod komen (vrouwen)struggles als stress, menstruatie, emoties en werkrelaties. Er wordt aandacht geschonken aan talentontwikkeling, job crafting, werk-privébalans, sollicitaties, pestgedrag en intimidatie. Je ontdekt hoe je op een vrouwelijke manier onderhandelt. En last but not least, het bevat ook tests die je zelf kunt doen.

Heel interessant om te lezen allemaal, vond ik. Neem bijvoorbeeld het stukje over loopbaanankers. Daar had ik nog nooit van gehoord, maar loopbaanankers blijken te gaan over je waarden en drijfveren. En je hebt acht verschillende, van ambitieuze vrouw en stoere chick tot vrije geest en onderneemster. Corinne legt duidelijk uit wat elk loopbaananker inhoudt en daarna volgt er een test waarbij je je eigen loopbaananker ontdekt. Zo leerde ik dus dat ik – grijns – geen stoere chick ben en ook niet zo'n vrije geest. Ik ben meer van de ambacht en zekerheid.

En ik ontdekte nog meer. Een van de belangrijkste dingen daarvan was dat ik geloof dat ik kan blijven doen wat ik doe; mijn werk past bij mij. Maar dat neemt niet weg dat ik nog kan groeien door me te ontwikkelen en nog meer tot bloei te komen. Iets waartoe 'Kom tot bloei!' me nog wat extra geïnspireerd heeft. En jij mag ook (nog meer) bloeien in wat je doet. En kun je daar nu nog wel wat hulp bij gebruiken? Lees dan dit inspirerende, praktische boek!

Velden met een * zijn verplicht