Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Sestra dagboek

365 dagen door bijbelse landschappen

Duenk, Erica; Vermunt, Kari; Boer, Mira

€ 22,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Delen:
Beschrijving

Die dertien landschappen variëren van akker tot woestijn, en in alle landschappen is iets te vinden wat raakt aan het leven van alledag én aan Gods aanwezigheid daarin. Daar kom je achter in de overdenkingen – voor iedere doordeweekse dag een – die zijn geschreven aan de hand van een bijbeltekst die aansluit bij het landschap dat centraal staat. Daarin wordt het landschap uitgediept; je leert meer over de bijbelse context ervan, komt erachter welke lessen eruit te trekken zijn, ontvangt wijze adviezen, krijgt bemoedigingen mee en ook nadenkertjes om gedurende de dag of later verder over te mijmeren. En in het weekend wordt de week steeds afgesloten met een praktische toepassing en een gebed.

Daardoor is dit dagboek niet enkel informatief – je komt niet alleen meer te weten over Bijbelse landschappen – maar ook praktisch. Je hebt aan wat je krijgt aangereikt ook daadwerkelijk iets in je eigen leven. Dat is bij het ene thema waarschijnlijk meer dan bij het andere, omdat je nu eenmaal niet met elk landschap even bekend bent of omdat je je op dit punt van je leven niet in dat landschap bevindt. Maar zelfs als dat het geval is, zit er wel een boodschap voor je in verborgen. Neem het moeras. Misschien heb jij nooit het gevoel gehad dat je wegzonk in moedeloosheid, onzekerheid of angst of is dat nu niet zo. Maar dan toch is het geruststellend en fijn om te weten: God is bij je en laat je niet ten onder gaan, Hij geeft houvast.

En zo is er nog meer te noemen. Maar in plaats van dat hier te doen, zou ik zou zeggen: waag je aan de driehonderdvijfenzestig dagen lange reis door de bijbelse landschappen én je eigen leven met dit mooie 'Sestra dagboek'.

Productspecificaties
EAN : 9789492831897
Auteur(s) : Duenk, Erica; Vermunt, Kari; Boer, Mira
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Dagboeken
Uitgever : Sestra
Verschenen : Juli 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 198 x 138 x 30 mm
Gewicht : 523 gram