Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het beste in jou

Over Gods proces van heiliging

Tuinder, Tineke

€ 15,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Delen:
Beschrijving

Dat gaat namelijk over Gods proces van heiliging. Aan de hand van dertien verschillende bijbelse figuren – van Job tot de Samaritaanse vrouw en Petrus – wordt duidelijk gemaakt hoe God gewone mensen, met de nodige gebreken en fouten, heiligt. Dat 'heilig' niet iets is wat je wordt door volmaakt te zijn, maar door God Zijn werk in en door je heen laten doen. Door alles en iedereen in je te gebruiken. Niet om van jou iemand anders, een betere persoon, te maken, maar om het beste uit jezelf te halen en je doel op aarde te verwezenlijken. Zodat je steeds meer wordt zoals je bedoeld bent. Dan vindt er een proces van heiliging – van verandering en vernieuwing – plaats. Dan word je heilig en bruikbaar voor God.

En het mooie is, dat Tineke vervolgens, steeds na uitgelegd te hebben hoe het proces van heiliging in het leven van een van die bijbelse personen verliep en wat het in zijn of haar geval betekende om heilig te zijn, de brug slaat naar jou, als lezer. Allereerst door je door middel van een vijftal vragen aan het denken te zetten over wat je hebt gelezen. En daarna laat ze – op een heel prettige en begrijpelijke manier – zien dat jij ook heilig kunt worden. Niet door Job, Petrus, de Samaritaanse vrouw en al die anderen te imiteren en precies zo te worden als zij, maar door jezelf te blijven (of nog meer te worden) en met het geleerde en aangereikte, en Gods hulp, jouw eigen unieke doel met het beste in jou gestalte te geven.

Ik vond het verhelderend, leerzaam en vooral ook bemoedigend. Daarom kan ik het niet laten om jou 'Het beste in jou' warm aan te bevelen als een titel voor op je lijstje met nog te lezen boeken.

Productspecificaties
EAN : 9789492831903
Auteur(s) : Tuinder, Tineke
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Levensstijl
Uitgever : Sestra
Verschenen : Mei 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 210 x 140 x 17 mm
Gewicht : 240 gram