Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Beantwoorde liefde

Single in Gods Koninkrijk

Pater, Hilde

€ 18,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Delen:
Beschrijving

Het getrouwde leven wordt nogal eens als een ideaalplaatje gezien, vooral in het christelijke wereldje. Maar lang niet iedereen is getrouwd; er is een vrij groot aantal singles en veel daarvan vinden het single-zijn (van tijd tot tijd) moeilijk. Ze weten niet altijd hoe ze hun vrijgezelle bestaan moeten inrichten. Vragen zich af wat ze aan moeten met hun verlangen(s). En wat heeft God te zeggen over single-zijn? In dit boek leer je door middel van verdiepende inhoud, ervaringen van andere (single) vrouwen en gedeelten uit de Bijbel meer over single-zijn, hoe je je leven als single kunt vormgeven en hoe je kunt omgaan met de pijn die er soms is. Ook ontdek je wat er voor moois deze periode van je leven biedt. Én wat Gods reactie is op jouw onbeantwoorde liefde.

Omdat je singles hebt die niet zo gelukkig zijn met hun vrijgezelle bestaan en singles die dat wél zijn, is een boek over single-zijn schrijven dat voor elke single waardevol is, best lastig. Hilde is daar echter aardig in geslaagd, want een paar van de onderwerpen die ze behandelt, zoals 'dienen', 'identiteit' en 'roeping', en lessen die ze deelt, zijn voor beide groepen relevant. Maar toch heb je het meeste aan wat wordt besproken als je moeite hebt met (bepaalde aspecten van) het single-zijn. Op degenen die zo in hun single-zijn staan, hebben de boodschap en de (vrij veel) verwerkingsvragen namelijk vooral betrekking; vooral zij zullen wat met de fijne adviezen en praktische tips kunnen; en juist zij zullen zich prettig voelen bij de lieve, bemoedigende tone of voice.

'Beantwoorde liefde' zet stil bij de moeiten die het leven van een single vrouw vaak kent en wijst ook op het moois dat in dit bestaan te vinden is. Inspirerend en opbouwend.

Productspecificaties
EAN : 9789492831996
Auteur(s) : Pater, Hilde
Taal : Nederlands
Onderwerp : Mens en maatschappij
Categorie : Levensstijl
Uitgever : Sestra
Verschenen : September 2021
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 176
Afmetingen : 211 x 141 x 16 mm
Gewicht : 258 gram