Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Blijf bij me

Wade, Becky

€ 22,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789493208001
Auteur(s) : Wade, Becky
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Romans
Verschenen : November 2020
Uitvoering : Gebonden
Conditie : Nieuw
Pagina's : 416
Beschrijving

Had ik al gezegd dat ik dol ben op de romans van Becky Wade? Ergens dacht ik van wel. Maar voor als je dat gemist hebt: ik ben dól op Becky Wades romans. Omdat ze steevast heerlijk romantisch zijn. De mannelijke hoofdpersonen zijn om van te dromen. Ze ook altijd een mooie geloofsles bevatten. En niet onbelangrijk: Becky stopt in al haar verhalen een dosis humor. Oftewel: de juiste ingrediënten voor een goed boek.

En in het geval van haar nieuwe roman, 'Blijf bij me', heeft dat tot een verrukkelijk resultaat geleid. Maar voordat ik daar iets meer over vertel, laat ik je eerst een beetje proeven van het verhaal. Het gaat over Genevieve Woodward die terugkeert naar haar geboorteplaats om een familiegeheim te ontrafelen. Maar zelf draagt ze ook een geheim met zich mee en daar wordt ze mee geconfronteerd als ze Sam Turner ontmoet en hij vastbesloten blijkt om haar ermee te helpen. Of ze nu wil of niet.

Waar hij ook vastbesloten in is, is dat Genevieve niet verliefd op hem mag worden, dat maakt hij in het begin meteen duidelijk. En hij neemt zich stellig voor dat hij écht níét verliefd op haar gaat worden. Want van haar houden is een risico dat hij zich niet kan veroorloven. Maar ook niet kan weerstaan, zo blijkt. Want hij wordt verliefd op haar. En Genevieve wordt ondanks zijn waarschuwing ook verliefd op hem. En waar Genevieve aan de verliefdheid toegeeft, probeert Sam zich ertegen te verzetten en dat leidt tot de nodige komische situaties waar ik met een big smile van genoot.

Maar doordat het verhaal ook diepgang (en spanning) bevat, is het meer dan alleen feelgood. 'Blijf bij me' is een roman die je leert hoe belangrijk het is om niet met geheimen te blijven rondlopen, maar de waarheid te vertellen. Die je af en toe een brok in de keel bezorgt. Die je doet wegzwijmelen. En die je ook flink laat glimlachen. Ik heb ervan gesmuld, daarom raad ik je aan om er ook een hapje van te nemen. En ik weet haast zeker dat je, als je ervan geproefd hebt, niet meer bent te stoppen. Enjoy your read!

Velden met een * zijn verplicht