Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zonder twijfel de jouwe

Wade, Becky

€ 21,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Delen:
Beschrijving

Het zal je maar gebeuren. Door het overlijden van je vader sta je van de een op de andere dag aan het hoofd van een miljoenenbedrijf en ben je verantwoordelijk voor duizend-en-een dingen. (En dat terwijl je geen kaas gegeten hebt van wat je moet doen.) Misschien klinkt dat als een onwaarschijnlijk scenario en denk je: zoiets gebeurt nooit. Maar niets is minder waar, want het overkomt Meg Cole, de hoofdrolspeelster van Becky Wades 'Zonder twijfel de jouwe'.

En Meg voelt zich nogal overrompeld als ze totaal onverwacht de leiding heeft over het succesvolle familiebedrijf Cole Oil en eigenaresse is van het uitgestrekte landgoed Whispering Creek Ranch. Inclusief de stoeterij met Engelse volbloedpaarden. Omdat ze niks met de paarden heeft en in de kosten wil snoeien, geeft ze de manager, Bo Porter, precies een halfjaar de tijd om de fokkerij te sluiten. Bo vindt dat maar niets en neemt zich voor zijn best te doen om Meg op andere gedachten te brengen. Maar hoe meer tijd hij met haar doorbrengt, hoe lastiger hij dat vindt en hoe liever hij Meg voor zich wil winnen. Alleen blijkt dat nog heel wat voeten in aarde te hebben…

Een echt Becky Wade-concept, dus. En daarmee ook weer écht romantisch, leuk en vaak grappig. Dat zit 'm vooral in de hindernissen en obstakels waar Meg en Bo tijdens hun romance op stuiten, want die zorgen voor de nodige komische en romantische voorvallen. Maar het verhaal heeft daarnaast ook een serieuze kant – Meg worstelt met angst en zoekt naar Gods plan in haar leven – en daarin zit een bemoedigende boodschap verpakt: Dat God alles – iedere situatie, hoe moeilijk en verdrietig en angstig soms ook – kan gebruiken om Zijn plan met de wereld en ieder persoon uit te voeren. En dat die plannen het waard zijn om iets kostbaars voor op te geven.

Dat alles bij elkaar opgeteld zorgde ervoor dat ik – regelmatig met een grijns – met volle teugen van het verhaal genoot. En wel zozeer dat 'Zonder twijfel de jouwe' zonder twijfel de mijne blijft. Bij dezen geef ik deze roman dan ook het eervolle predicaat 'boekenkastblijvertje'.

Productspecificaties
EAN : 9789493208186
Auteur(s) : Wade, Becky
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Romans
Verschenen : Juni 2021
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 352