Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Belijdenisgeschenken

57 artikelen
pagina 1 van 6
voorraad onbekend
€ 24,99

De One Minute Bijbel maakt het dagelijkse bijbellezen weer haalbaar door een nauwkeurige selectie van sleutelteksten uit de Bijbel te nemen. Van Genesis tot Openbaring – 366 één minuut stukjes om te lezen. Aan het eind van elke dag worden verwijsteksten genoemd die gelezen kunnen worden voor extra verdieping bij de thema's die in het dagstukje aan de orde komen. In totaal worden achttienhonderd verwijsteksten uit de Herziene Statenvertaling genoemd. Daarnaast bevat elke dag een korte, meditatieve gedachte en toepassing die wil inspireren, bemoedigen en uitdagen in de dagelijkse wandel met God.

voorraad onbekend
€ 43,99
Cappuccino Lucado, Max
voorraad onbekend
€ 9,99

Cappuccino is een cadeauboek met sfeer! De heerlijke mix van nostalgische en moderne illustraties rond het thema 'koffie' maken dit boek tot een geschenk voor jong en oud, man en vrouw.

De stijl van Lucado is wereldwijd bekend en geliefd. Ook dit boek staat weer vol met bijzondere gedachten en inspirerende reflecties bij bijbelteksten. Op liefdevolle toon wijst Lucado op parels uit de Bijbel en laat hij de lezer stilstaan bij Gods boodschap voor iedereen.

'We hebben allemaal wel eens dorst. Soms is water voldoende, maar soms hebben we meer nodig. Een kopje vriendschap of gezelschap bijvoorbeeld. Ik bid dat dit boek je mooie momenten van samenzijn met de Vader geeft. Ga er eens goed voor zitten. Zet alles af wat piept, rinkelt of op een andere manier je aandacht vraagt. Drink met volle teugen, laat het inwerken. Drink ook een kopje op mij!'

Elke dag een cadeautje Heerens, Daniëlle
voorraad onbekend
€ 15,99
Geef mij geloof Horst, Bram van der
voorraad onbekend
€ 12,99

De basis van dit boekje is de Twaalf Artikelen. Door de Twaalf Artikelen praktisch te maken voor deze tijd, wil de schrijver een bijdrage leveren aan het christen-zijn van jongeren en jongvolwassenen. Elk hoofdstuk begint met een stukje fictie, gelieerd aan het navolgende geloofsartikel. De artikelen worden uitgewerkt in twee delen: De inhoud van het artikel en vervolgens hoe het artikel in het dagelijkse leven een praktische inhoud krijgt. Aan het eind van elk hoofdstuk staan een aantal vragen over het voorgaande. Deze kunnen helpen bij gebruik op de club, in het gezin of bij persoonlijk gebruik.

voorraad onbekend
€ 24,99

De totstandkoming van dit DagBoeK heeft best wat voeten in de aarde gehad. Sommige van de auteurs weten daar alles van. Anderen kunnen heerlijk baden in onwetendheid. Het heeft pijn gedaan. Er zijn mensen teleurgesteld. Boos gemaakt. Maar, zoals dat vaak gaat in het leven, één gesprek veranderde alles. Een gesprek van hart tot hart. Van kind tot kind. In de wetenschap dat we één Vader hebben. Dat we ook maar één ding wilden. Ook met dit DagBoeK; een product maken tot eer en verheerlijking van Zijn Naam. Door onze verhalen. Uit onze monden. Onze pennen. Onze toetsenborden.

Dit DagBoeK is ten diepste de uitleving van de missie van DagelijkseBroodkruimels (aan elkaar geschreven ja… ;-)).

Iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van dit DagBoeK heeft íets van zijn of haar geloof toepasbaar gemaakt in het leven van anderen. Een praktische les, een inspirerend woord óf een Woord van God.

Ons gebed is dan ook dat, door dit DagBoeK heen, je verlangen is gegroeid naar een leven door Hem, voor Hem en tot Hem!

voorraad onbekend
€ 24,99

Met tientallen mooie, bemoedigende overdenkingen online, een 'eigen' bijbel, een dagboek voor de adventsweken en de veertigdagentijd en volgers die graag meer willen, was het erop wachten: een eerste dagboek van Zij Lacht. Maar dat wachten is inmiddels verleden tijd, want kortgeleden rolde het van de pers: het enige (maar dat blijft vast niet lang zo) echte dagboek van Zij Lacht. (Dat heel simpel gewoon 'Dagboek' heet.)

Het dagboek bevat driehonderd overdenkingen. Niet voor elke dag van het jaar dus. En dat is niet zonder reden. Het is bewust een bijna-elke-dagboek, zodat je ook eens een dagje kunt overslaan. En dat is prima. 'Want,' aldus Zij Lacht, 'het lezen van Gods Woord gaat om relatie, en niet om religie. Het gaat om persoonlijke tijd met God, omdat je ernaar verlangt. En niet omdat je moet lezen.'

Goed, dan de echte inhoud. Aan het begin van elke overdenking staat een verwijzing naar een bijbelgedeelte dat je als verdieping kunt lezen bij het stukje dat daar betrekking op heeft. De overdenking zelf begint meestal met een paar regels over het bijbelgedeelte en vervolgens wordt een brug geslagen naar het hier en nu, en in het bijzonder de lezer. Doordat er geen bepaalde opbouw is en de bijbelgedeelten willekeurig zijn gerangschikt (daar lijkt het tenminste op), is het divers en komen er veel onderwerpen langs. Maar waar het ook over gaat, eigenlijk krijg je steeds een mooie les en bemoediging mee. En de 'aan de slag' aan het einde zet je ten slotte aan het denken over wat je hebt gelezen en reikt je een idee aan om de boodschap, de les ervan, ook praktisch te maken.

Als je het mij vraagt, is het een fijn dagboek. Om een paar redenen te noemen: het is verdiepend, maar niet moeilijk te begrijpen, sluit goed aan op het leven van alledag anno nu doordat het eigentijds is, is bemoedigend, leerzaam en helpt je meer bezig te zijn met je geloof en zo ook een (sterkere, persoonlijkere) relatie te krijgen met God. En dat samen maakt dat ik dit dagboek in 2021 hoop te gaan lezen. Jij ook?

Kort maar krachtig Neut, Lia van der
voorraad onbekend
€ 15,99
Levensweg Dalen, Lieuwejan van
voorraad onbekend
€ 14,99

Hoe leef je als christen in deze wereld? Door Jezus te volgen! Daar heeft Hij Zelf tekst en uitleg over gegeven. In het Evangelie naar Mattheüs vind je de Bergrede (Mat. 5-7). Dit deel van de Bijbel behoort niet alleen tot de wereldliteratuur, maar bevat ook het 'basisonderwijs' voor volgelingen van Jezus. In de Bergrede behandelt Jezus alle basale thema's van ons leven en geloof. Hoe leef je voor God? Hoe leef je met mensen? Hoe leef je met jezelf? Dit dagboek gaat in 100 dagen door de Bergrede heen. Het is onderwijs voor hoofd, hart en handen!

voorraad onbekend
€ 39,99

'Zij Lacht Pocketbijbel' (Zij Lacht)
En toen was er ook de 'Zij Lacht pocketbijbel': een kleine zakbijbel (8,5 cm x 12,5 cm) met extra's van Zij Lacht. In deze bijbel vind je de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, met daarnaast mooi vormgegeven teksten, overdenkingen, praktische tips, leesroosters en uitleg over hoe je de Bijbel kunt lezen. Perfect voor in je handtas, om mee te nemen naar de kerk, of gewoon voor in de trein.