Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gezien op social media

Op deze pagina vind u de producten die u voorbij hebt zien komen op onze facebook-pagina of via instagram.

30 artikelen
pagina 1 van 3
Liefde kun je leren Steegstra, Jacoline
voorraad onbekend
€ 14,99
voorraad onbekend
€ 16,50
voorraad onbekend
€ 15,-
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 24,99

Bestsellerauteur Lynn Austin presenteert haar nieuwe boek 'Als ik jou was' begin september in Nederland. Reserveer nu alvast een exemplaar van deze prachtige christelijke roman bij Boekwinkel De Rank.
Lynn Austin is in Nederland een geliefde christelijke schrijfster. Haar boeken worden door duizenden lezers gewaardeerd.

In 'Als ik jou was' beschrijft Lynn Austin het bijzondere verhaal van twee vriendinnen, Eve en Audrey. Begin 1940 wordt hun vriendschap getypeerd door een klassenverschil: de moeder van Eve is kamenierster op het Britse landgoed Wellingford Hall... voor de moeder van Audrey. Het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog zet voor iedereen alles op z'n kop. Allebei de meisjes melden zich aan als ambulancechauffeur tijdens en na de bombardementen. Het markeert het begin van een enerverende tijd vol verliezen, liefde en dromen.

Na de oorlog, moeten beide vrouwen een levensveranderende beslissing maken die hun wegen zal scheiden. Tot Audrey in 1950 in Amerika aankomt om daar een nieuw leven te beginnen bij de schoonfamilie die ze nog niet eerder heeft ontmoet. Maar dan ontdekt ze dat Eve een aantal jaar eerder haar plaats heeft ingenomen...

Lynn Austin staat bekend om haar grondige research en meeslepende romans. Voor 'Als ik jou was' reisde ze af naar Londen om zich te verdiepen in de wereld van de ambulancemeisjes.

voorraad onbekend
€ 24,90
Stil Boven,-Boonstra, Lies
voorraad onbekend
€ 17,95
Wonderlijk en waardevol Gouwe,-Dingemanse, Elly van der
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 18,95