Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gezien op social media

Op deze pagina vind u de producten die u voorbij hebt zien komen op onze facebook-pagina of via instagram.

30 artikelen
pagina 1 van 3
Klink Stoorvogel, Henk; Vuuren, Mark van
voorraad onbekend
€ 29,99
voorraad onbekend
€ 19,99
voorraad onbekend
€ 22,50

Voor de liefde in het zadel is deel 1 van de nieuwe serie Hanger's Horsemen.

Hij heeft gewetenloze bandieten bevochten en vreselijke verwondingen doorstaan. Maar nu hij haar heeft ontmoet, overweegt hij zich gewonnen te geven.
Gekweld door herinneringen aan de oorlog staat voormalig cavalerieofficier Matthew Hanger nu aan het hoofd van een groepje huurlingen die bekendstaan als Hanger's Horsemen – levende legendes in het negentiende-eeuwse Texas. Ze nemen het op voor onschuldigen en verschaffen recht aan onderdrukten. Maar als de kogel van een veedief een van hen op het randje van de dood brengt, zijn zíj degenen die hulp nodig hebben.
Dokter Josephine Burkett is eraan gewend dat mannen met één blik op haar rokken haar medische vaardigheden in twijfel trekken. Maar nieuw voor haar is dat een man onmiddellijk van gedachten verandert en zelfs aanbiedt om haar te assisteren tijdens een operatie. Met zijn trouw aan zijn zieke vriend wint Matthew Josephines respect, en als haar broer ontvoerd is, wordt hij haar enige hoop op redding.
Als het plan helemaal misloopt en Josephine tussen twee vuren komt te zitten, moet Matthew alles opofferen – misschien zelfs zijn team – om haar te bevrijden.

Ongepland Johnson, Abby
voorraad onbekend
€ 9,99
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 19,95
Jezus Lucado, Max
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 19,99
voorraad onbekend
€ 17,95
Peuterbijbel Weerd, Willemijn de
voorraad onbekend
€ 25,99