Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Nieuwe merken bij De Rank!!!

Dinsdag 23 januari 2024

Waarom Petit&Jolie?
Ruim 10 jaar geleden heb ik Petit&Jolie opgericht. Mijn kinderen waren toen 3 en 1 jaar oud. Wij merkte al snel dat de kinderen aan het eind van de dag echt moesten af draaien, even alle indrukken verwerken en dan pas rustig konden slapen. Om die rust te krijgen, was het tijd nemen heel belangrijk. Gewoon even rustig in bad, op hun manier hun verhaal laten vertellen, boekje lezen, wellicht een massage en dan naar bed.
Ik genoot van die momenten. Maar merkte ook snel dat de producten die ik wenste te gebruiken niet makkelijk voor handen waren. Gevolg, ik ben ze zelf gaan ontwikkelen samen met een laboratorium, die ook geloofde in mijn visie.
Een visie om mooie, huidvriendelijke en natuurlijke verzorgingsproducten te ontwikkelen voor de rust momentjes. Voor de allerkleinste maar zeker ook voor de oudere kinderen. Tijd en aandacht hebben voor elkaar. Ontspannen. Het is zo goed voor ons.
En daarom dus Petit&Jolie.
Liefs Esther Petit&Jolie
De basis van onze producten
Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en indien mogelijk zijn de natuurlijke ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.
In de producten van Petit&Jolie zitten geen parabenen, paraffine of PEG ingrediënten.
Daarnaast maken wij ook geen gebruik van synthetische geur- en kleurstoffen of synthetisch conserveringsmiddelen.
.


Over FiiLiT Parfum du voyage
FiiLiT Parfum du voyage is een Frans huis van hoogwaardige parfumerie. De geuren zijn unieke en authentieke creaties, natuurlijk, gericht op het ontdekken van de wereld,van Cuba tot Bali via Japan. Elk parfum is met passie en filosofie gecreëerd om je mee te nemen naar het einde van de wereld, naar de herinneringen aan je mooiste reizen en emoties.
Het parfumhuis FiiLiT Parfum du voyage behoort tot de pioniers op de markt (opgericht in 2017) en biedt hoogwaardige natuurlijke Franse uniseks eau de parfums aan die toegankelijk zijn, langdurig, en op een schone manier zijn samengesteld voor zowel jezelf als de natuur. De eau de parfums bevatten tarwealcohol, actieve essentiële oliën en absolues uit de regio's van elke geur. Ze zijn vrij van hormoonontregelaars, parabenen, ftalaten, kleurstoffen, veganistisch en dierproefvrij. Het merk is bezorgd over de impact op het milieu.


De missie van Dutch Soap Company

Wij maken 100% natuurlijke, traditionele zepen.
Deze produceren wij zelf in Zeeland.

Al onze producten zijn plantaardig, parfumvrij volledig biologisch afbreekbaar,
verantwoord verpakt en plastic vrij!

Daarmee maken we niet alleen jou, maar ook de natuur heel blij!

Cream Soap van 100% natuurlijke ingrediënten
Met onze heerlijk geurende cream soap reinig je je huid op milde wijze. Cream Soap is verkrijgbaar in allerlei geuren en kleuren. Door toevoeging van essentiële oliën ruikt de cream soap niet alleen lekker, maar zijn er per olie ook specifieke voordelen voor je huid. De natuurlijke cream soaps van Dutch Soap Company worden door ons zelf gemaakt in onze productiewerkplaats aan de Zeeuwse kust. Door het specifieke productieproces hebben de cream soaps een hoge concentratie aan natuurlijke glycerine waardoor je huid na het douchen meteen is verzorgd.
Hoe gebruik je een Cream Soap
Het is eigenlijk heel simpel, je neemt het blikje met Cream Soap mee onder douche en maakt dan de inhoud goed nat. Vervolgens wordt de cream soap gel achtig en kan je de gewenste hoeveelheid er van nemen en jezelf er lekker mee wassen. Na gebruik laat je het overtollige water er af lopen en droogt de cream soap netjes op voor de volgende keer. Alleen nog goed afspoelen en je bent weer helemaal schoon, ruikt lekker, en je huid is heerlijk verzorgd.
De ideale reis zeep?
Dat onze cream soap populair is bij mensen die op vakantie gaan zal je niet verbazen. Het blikje neem je veilig en makkelijk mee in je bagage en geeft geen problemen als je op vakantie gaat, ook niet in het vliegtuig. Dat is met vloeibare producten wel anders, deze zijn beperkt toegestaan in het vliegtuig en uiteraard is er altijd het risico van lekkage. De cream soap neemt weinig plaats in en er kan niets mee misgaan dat is wel zo fijn.