Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Opwekking 2024

Bij De Rank vind je de nieuwste Opwekking CD 48 met de nieuwe Opwekkingsnummers 884-895 en de bijbehorende tekstboeken. Ook de boeken van de sprekers op Opwekking 2024 vind je hier: o.a. Pete Greig, Henk Stoorvogel, Martin Koornstra, Daniëlle Koudijs, Wouter de Vos, Carianne Ros, Wim Grandia en Arjan Zantingh.

Opwekking 2024

Opwekking 48 cd Opwekking 2024
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 13,95
voorraad onbekend
€ 5,95
voorraad onbekend
€ 1,50
voorraad onbekend
€ 29,95
voorraad onbekend
€ 3,95
voorraad onbekend
€ 25,95
voorraad onbekend
€ 44,95
voorraad onbekend
€ 29,75
voorraad onbekend
€ 20,99
voorraad onbekend
€ 21,50
voorraad onbekend
€ 22,50
Vriendschap of je leven Stoorvogel, Henk; Struik, Pieter
voorraad onbekend
€ 17,99

Henk Stoorvogel en Pieter Struik schreven samen 'Vrienden of je leven', een mannenboek over vriendschap en persoonlijke groei. Ze willen in Nederland een vriendschapsrevolutie ontketenen. Er is in deze tijd een enorme behoefte aan vriendschap. De meeste mannen hebben dat niet eens zo in de gaten, opgeslokt als ze worden door de hectiek van tijd en wereld. Dit boek is de eyeopener die mannen zal wakker schudden om meer tijd te investeren in vriendschap. Stoorvogel en Struik weten uit eigen ervaring wat er in mannen omgaat, maar ze hebben ook onderzoek gedaan naar hoe mannenvriendschap werkt (en hoe niet). Ze leggen uit hoe je vrienden maakt (en hoe je ze kwijtraakt) en wat de positieve gevolgen zijn als mannen zich gezamenlijk inzetten voor de samenleving.

voorraad onbekend
€ 9,95
G-kracht Stoorvogel, Henk; Heuvel, Theo van den
voorraad onbekend
€ 16,95
voorraad onbekend
€ 29,95
voorraad onbekend
€ 19,99
Tweecomponentenkerk Zantingh, Arjan
voorraad onbekend
€ 18,99

Maak kennis met de Tweecomponentenkerk. Een kerk van én én. Een kerk die vol is van waarheid én vol van genade. Die vol is van woord én vol van Geest. Die de blik naar binnen én naar buiten heeft. Die put uit de rijke traditie van alle generaties voor ons én tegelijkertijd openstaat voor vernieuwing. Die zich uitstrekt naar heelheid én gebrokenheid niet uit de weg gaat. In de praktijk van kerk-zijn zien we echter vaak een nadruk op een van die componenten en elke eenzijdigheid heeft zijn prijs. Het boek is geboren uit de ervaringen die in de eigen gemeente zijn opgedaan. Steeds opnieuw blijkt dat de verrijking van datgene wat al sterk in een gemeente is met meer van de andere component leidt tot een krachtige, aantrekkelijke en vitale kerk.

Man zijn in de tweede helft Stoorvogel, Henk; Poppe, Eugène
voorraad onbekend
€ 21,-

Een boek voor mannen die op de drempel staan van hun tweede levensfase.

'Man zijn in de tweede helft' van Henk Stoorvogel en Eugène Poppe is een boek voor mannen over de midlifefase. Rond hun veertigste belanden mannen in een overgangsfase: ze bewegen zich richting de tweede helft van hun leven. Voor veel mannen is dit een verwarrende fase. Wanneer deze midlifefase niet goed doorleefd wordt, kan die uitlopen op een midlifecrisis. In het traject van eerste naar tweede helft verschuift het waardensysteem van de man: van prestatie naar relatie, van doen naar zijn, van nemen naar geven. Het boek geeft inzicht in de dynamiek die op gang komt en helpt mannen richting te vinden. Een perfect cadeau voor Vaderdag!

voorraad onbekend
€ 15,-
Groeien in geestkracht Koornstra, Martin
voorraad onbekend
€ 15,-
voorraad onbekend
€ 16,95
Powerbook loslaten Koudijs, Danielle
voorraad onbekend
€ 16,50

Hoe laat je los als je kinderen de deur uit gaan? Als je afscheid moet nemen van dierbaren, dromen of je gezondheid? Lees, leer en wordt bemoedigd door andere moeders in dit Powerbook van Daniëlle Koudijs.

In dit nieuwe #powerbook lees je verhalen over loslaten en over welke impact het kan hebben op verschillende facetten van je leven: het verlies van dierbaren, het afscheid van dromen of een veranderende gezondheid. Vragen als deze komen aan de orde: hoe laat je je kinderen in de loop van de jaren los, binnen veilige opvoedkundige grenzen? Welke invloed heeft loslaten en verlies op je geloof? En hoe kan geloof op zijn beurt een positieve invloed hebben in periodes van loslaten?

Laat je weer inspireren en lees en leer van andere moeders in dit #powerbook, vol bemoediging voor moeder, vrouw én gezin!

In Zijn kracht Koudijs, Daniëlle
voorraad onbekend
€ 22,50
Goede grond Koudijs, Daniëlle
voorraad onbekend
€ 15,99
#powerbook: maskers af Koudijs, Danielle
voorraad onbekend
€ 14,99
Dank & Gebedsboek Koudijs, Danielle
voorraad onbekend
€ 9,99
Man. Zijn. Vos, Wouter de
voorraad onbekend
€ 17,99

In welk verhaal ga jij leven? Dat van jezelf? Of dat van God? In dat verhaal heb jij een cruciale rol te spelen. Het mooiste wat jij kan bereiken is niet een gelukkig leven. Gods rol voor jou is oneindig veel mooier dan jij je kunt voorstellen. Hij nodigt je uit om je plaats in te nemen in Zijn plan om deze gebroken wereld heel te maken.

Uitdagend en inspirerend wijst Wouter de Vos mannen de weg naar een betekenisvoller en avontuurlijker leven, dat oog heeft voor de ander en dat een vervulling vindt die niet ophoudt bij de grens van je comfortzone.

Met zijn anekdotes, humor en af en toe een brok in de keel heeft dit boek het cachet en de lijflucht die je van een mannenboek mag verwachten.

voorraad onbekend
€ 12,99
Vol vertrouwen Ros, Carianne
voorraad onbekend
€ 15,99

Vol vertrouwen is een opbouwend geloofsboek van geliefde auteur Carianne Ros.

In Vol vertrouwen staan 40 waardevolle lessen over standhouden, Gods betrokkenheid bij mensen, zijn hand in ons leven en zijn karakter. De overdenkingen en verwerkingsvragen laten je iets zien van wie God is, zodat je leert Hem meer en meer te vertrouwen. Het bijbelboek Exodus staat centraal.

Dit mooie gebonden boek heeft een chique linnen omslag. Een prachtig cadeau voor vrouwen dus!

Nee is oké Ros, Carianne; Dusseldorp, Michelle van
voorraad onbekend
€ 19,95
Rust Ros-van Dok, Carianne
voorraad onbekend
€ 20,90