Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Rank Toppers Baby/kinderen

voorraad onbekend
€ 15,99

De waterpoel is opgedroogd, en er is niet genoeg te drinken. Maar olifantje Ekundayo weet: zolang mama er is, komt alles goed. De volgende ochtend wordt zijn moeder niet meer wakker. Ekundayo begrijpt niet wat er aan de hand is, hij wil geen afscheid nemen. Gelukkig is hij niet alleen. Zijn familie en vrienden proberen hem te helpen. Een ontroerend prentenboek over liefde en verlies, over verdriet, troost en hoop, dat kinderen op een laagdrempelige manier helpt iets te begrijpen van wat er gebeurt als een familielid overlijdt. Met teksten die je samen op een bekende wijs kunt zingen en een nawoord met adviezen over hoe je met kinderen kunt praten over sterven en dood.

Dansen met oma Haak, Monnique
voorraad onbekend
€ 17,95

Een meisje gaat graag bij oma op bezoek. Dan dansen ze samen zwierend met hun armen en draaien ze rondjes tot ze duizelig zijn. Maar als oma er niet meer is, stopt het meisje met dansen. Tot ze een dansend jongetje ontmoet ...Een sfeervol boek over het verlies van een dierbare, voor kinderen vanaf 5 jaar.

voorraad onbekend
€ 14,99
Mijn verhalenbijbel Wright, Sally Ann
voorraad onbekend
€ 12,99

In deze prachtige nieuwe kinderbijbel voor kinderen vanaf 3 jaar worden in eenvoudige taal vijftig bekende en minder bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament verteld. Lees samen over de schepping, over Noach en Jona, Gideon en Elia, Jezus en de vriendelijke Samaritaan. Een prachtige eerste Bijbel voor de allerkleinsten.

De hut van oom Tom Kloosterman-Coster, Willemieke
voorraad onbekend
€ 11,95