Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Rank Toppers Romans

Christelijke Romans is binnen de christelijke boekhandel een belangrijk genre. Er worden veel christelijke boeken in romanvorm gelezen. In dit overzicht geven wij weer wat de meest actuele romans van de maand zijn. Alle boeken zijn te verkrijgen via onze website, maar ook in de winkel liggen ze allemaal. Loop regelmatig even binnen om te kijken wat voor nieuws er weer is binnengekomen!

Lysbeth Medema, Marlies
voorraad onbekend
€ 23,99

In het boek Lysbeth van Marlies Medema raakt Lysbeth, een rijke Amsterdamse koopmansvrouw, tegen haar wil verzeild in een politiek conflict. Het verscheurt haar en dreigt haar familie uiteen te drijven. Haar man, Rem, is een belangrijke remonstrantenleider, terwijl haar broer Jan, die haar heeft grootgebracht, fel contraremonstrant is.

Als honderd jonge contraremonstranten hun huis overvallen, dreigt Lysbeth alles te verliezen. Ze zint op wraak om de machthebbers het zwijgen op te leggen. Maar als het stadsbestuur haar man wil oppakken voor hoogverraad, moet ze vechten voor haar leven.

Lysbeth is gebaseerd op grondige research en geschreven op basis van ware gebeurtenissen uit het leven van Lysbeth Philipsdr. de Bisschop (1566-1652).

voorraad onbekend
€ 16,99
voorraad onbekend
€ 22,99
De motormeiden Walsh, Jenni L
voorraad onbekend
€ 22,99
Vertekend beeld Elliot, Elisabeth
voorraad onbekend
€ 23,99