Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Stichtingbestuur

Het stichtingsbestuur komt 6 keer per jaar bij elkaar om samen met het winkelmanagement de organisatiedoelen en het reilen en zeilen te bespreken.

- Missie
Stichting De Rank inspireert en ondersteunt mensen om ten volle tot ontplooiing te komen. Wij geloven dat het voorbeeld en leven van Jezus Christus richting geeft aan ons bestaan. De stichting werkt interkerkelijk en is uit op verbinding en bemoediging. In Kampen werken we vanuit winkel “De Rank” om mensen te bemoedigen met boeken, muziek en cadeau artikelen. Vrijwilligers in de winkel leren het geloof in Jezus te delen, om persoonlijk te groeien en praktische vaardigheden op te doen. De andere tak van de stichting is de ondersteuning van wezen in Noord Afrika via project Magreb en Amel.

- Visie
Mensen enthousiast te maken en bemoedigen om het geloof in Jezus Christus te omarmen.
Met name in Kampen en omgeving doen we dat zoveel mogelijk met andere organisaties. Met de opbrengst van het winkel werk steunen we wereldwijd projecten ter bemoediging van armen en verdrukten.

- Organisatiedoelen

Ons doel is om door middel van de verkoop van bijbels, boeken, muziek, kaarten en andere cadeau artikelen mensen aan te moedigen (bemoedigen) in het geloof in Jezus Christus.
Activiteiten organiseren die laagdrempelig en interkerkelijk de ontmoeting tussen christenen in Kampen (en omgeving) versterken.
Om medewerkers te stimuleren hun gaven en persoonlijkheid te ontwikkelen.
Om geld te verdienen zodat we (Christelijke en humanitaire) doelen kunnen ondersteunen.
Om fonds werving te doen voor projecten in Noord Afrika (ondersteuning van wezen) zodat 100% van de giften gebruikt kan worden voor de doelstelling.


Jurriën

Jurrien

Aad

Aad