Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Thrillers

Thrilleractie

Speciaal voor jou, als je houdt van spannende boeken en thrillers, heeft De Rank Kampen alle leestips op een rij gezet.

Duik in de spannende werelden van de schrijvers Steven James, Amir Tsarfati, Joel C. Rosenberg en Charles Martin.

Onbreekbare eed Huff, Andrew
voorraad onbekend
€ 17,50

Een predikant met een duister verleden wordt achtervolgd door een oude vijand. Hij zal moeten boeten, en wel met zijn leven! Kan John Cross zijn gemeente en zichzelf beschermen zonder bloed te vergieten?

In 'Onbreekbare eed' van Andrew Huff leidt predikant John Cross zijn gemeente op het goede pad. Hij is niet iemand van wie je verwacht dat hij een duister verleden heeft, maar de waarheid is dat hij in een vorig leven in dienst was van de CIA. Toen John zich bekeerde tot God, heeft hij zijn oude leven achter zich gelaten, maar nu is een oude vijand hem op het spoor die hem voor zijn zonden wil laten betalen met zijn leven. Kan John zich aan zijn eed houden en het probleem oplossen zonder dat er bloed wordt vergoten? Kan hij zijn gemeente en zichzelf beschermen? Als het erop aankomt, is zijn leven misschien wel het enige wat hij nog heeft om op te offeren...

Heb je dit boek uit? Lees verder in deel 2 van de John Cross serie, Genadeloos complot

voorraad onbekend
€ 17,50
De ontsnapping Rosenberg, Joel C.
voorraad onbekend
€ 17,50
voorraad onbekend
€ 22,99

Een bloedstollende triller waarin een journaliste en een predikant vechten voor hun leven en hun principes. Genadeloos complot is de tweede John Cross thriller van Andrew Huff, en is het vervolg op Onbreekbare eed

De relatie van John Cross, predikant en voormalig CIA-agent, en journaliste Christine Lewis staat onder druk doordat ze allebei een intensief en volgepland leven hebben. Maar een moord waarbij de stiefbroer van Christine wordt veroordeeld, zorgt ervoor dat John en Christine hun handen weer ineen slaan. Samen raken ze echter verstrikt in complexe en levensgevaarlijke omstandigheden. Krijgen ze de waarheid over deze moord boven tafel? En kunnen ze samen Texas levend verlaten?

voorraad onbekend
€ 23,99

Wanneer marinier Matthew Redd een vreemdeling helpt, terwijl hij wacht op een kritieke missie, gaat alles mis wat er mis kan gaan. Wanneer hij wakker wordt met een totale black-out, blijkt zijn hele team te zijn weggevaagd in een hinderlaag. De adrenaline giert door je lijf bij het lezen van deze geopolitieke thriller waarin Matthew wanhopig op zoek is naar antwoorden.

In 'Tegenvuur' van Ryan Steck is Marine Raider Matthew Redd in afwachting van een kritieke missie als hij langs de weg stopt om een vreemdeling te helpen. Uren later wordt hij na een black-out wakker en hoort dat zijn team is weggevaagd in een hinderlaag. Redd herinnert zich niets en kan de mogelijkheid niet ontkennen dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk is voor het informatielek dat leidde tot een bloedbad. Hij krijgt de schuld en moet het korps verlaten. Terwijl hij zijn verlies onder ogen ziet, krijgt Redd een cryptische boodschap van zijn adoptievader, maar die brengt hem alleen maar verder in de problemen. Vastbesloten om de waarheid op te graven ontdekt Redd een duistere wereldwijde samenzwering.

Vals geluk James, Steven
voorraad onbekend
€ 12,50

'Vals geluk' van Steven James is een dystopische thriller vol zingevingsvragen. Deze pageturner leg je niet meer weg!

Dertig jaar in de toekomst. Mensen leven zij aan zij met Artificials, zeer geavanceerde robots die voor echte mensen kunnen doorgaan. Als Kestrel Hathaway getuige is van een terroristische aanslag, wordt ze meegezogen in een wereld van samenzweringen die ze samen met Jordan, haar Artificial, probeert te ontmaskeren. In hun race tegen de klok stelt Jordan een vraag die een Artificial niet zou mogen stellen... en zet daarmee alles op het spel.

voorraad onbekend
€ 21,95
voorraad onbekend
€ 26,99

'Harteloos' van Steven James is een bloedstollende thriller in de serie over FBI-agent Patrick Bowers, die dit keer in een web van leugens verstrikt raakt. FBI-agent Patrick Bowers onderzoekt de zelfmoord van de zoon van een senator. Als hij het geheim achter de zelfmoord probeert te ontrafelen en de eeuwenoude code probeert te achterhalen die licht op de zaak zou kunnen werpen, komt hij op een donker pad met vetes en dodelijke geheimen terecht. De mensen van wie hij houdt komen in gevaar. Eerdere thrillers van Steven James over Patrick Bowers zijn o.a. 'Misleiding' en 'Bloedrood'. Alle Patrick Bowers boeken zijn los te lezen. 'Steven James geeft ook in zijn nieuwste thriller veel vaart, zet handig cliffhangers in en biedt volop actie.' – Visie over 'Bloedrood'

voorraad onbekend
€ 26,99

Patrick Bowers 2 - De Toren

Was de spanning al te snijden in De pion, in De toren gaat James nog een stap verder. Opnieuw wordt FBI-agent Patrick Bowers meegetrokken in een dodelijk web van intriges dat de lezer naar adem doet happen.

Op weg naar San Diego neemt Bowers zich stellig voor de pyromaan te pakken die de stad onveilig maakt en daarna eindelijk tijd door te brengen met zijn immer sarcastische stiefdochter Tessa. Maar voordat hij het weet, bevindt hij zich met collegas Ralph en Lièn-Hua in een race tegen de klok om een levensgevaarlijke crimineel een halt toe te roepen. De branden blijken nog maar het topje van de ijsberg, want langzaam ontrafelt zich een opzienbarend plan rondom het meest schadelijke biowapen ooit.'

'De pion is een zeer veelbelovend boek en smaakt naar meer' - Thrillergids Nederlands Dagblad (5 sterren)

voorraad onbekend
€ 26,99

Wie is de Rattenvanger?

Als hij op een avond de plaats delict van een moord onderzoekt, wordt FBI-agent Patrick Bowers aangevallen door een man. Voordat Patrick de kans krijg hem te overmeesteren en te arresteren, pleegt de man zelfmoord.

De mysterieuze zelfmoord brengt Patrick op het spoor van een serie kinderontvoeringen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben. Maar niets is wat het lijkt en er heeft nog nooit zoveel op het spel gestaan. Patricks enige aanknopingspunt is een acht jaar oude cold case en om antwoorden te vinden, moet hij zelf undercover gaan in een misselijkmakende wereld.

FBI-agent Patrick Bowers heeft al vele seriemoordenaars opgespoord en achter tralies gestopt. In Misleiding neemt auteur Steven James je mee terug naar Bowers eerste jaren als agent, na Openingszetten.

voorraad onbekend
€ 26,99
voorraad onbekend
€ 26,99

'Schaakmat' is het slot van Steven James' bloedstollende serie over FBI-agent Patrick Bowers.Wanneer er een aanslag plaatsvindt op een geheime FBI-locatie, wordt special agent Patrick Bowers meegezogen in een wreed en meedogenloos verhaal dat een seriemoordenaar die hem al jaren in het vizier heeft wanhopig graag wil vertellen. Aanwijzingen leiden naar lang vergeten geheimen, diep begraven onder de chicste wijken van de stad Charlotte in North Carolina. Met elke stap die Patrick zet, lijkt de zaak groter te worden, totdat hij uiteindelijk een van de meest dodelijke aanslagen die het Amerikaanse grondgebied ooit gekend heeft, moet verijdelen.

voorraad onbekend
€ 26,99
voorraad onbekend
€ 26,99

Als het aan Steven James ligt, maakt hij het hele schaakbord af met zijn thrillerserie over FBI-agent Patrick Bowers. Fans kunnen hun hart ophalen met alweer het derde deel, want nu is er Het paard. En wie denkt dat James slechts een kunstje herhaalt, komt bedrogen uit.... Met zijn unieke opsporingsmethode zet onze held de strijd voort naar de gevaarlijkste criminelen van het land. Maar wanneer hij ontdekt dat een seriemoordenaar het op hém heeft gemunt, zijn de rollen ineens omgedraaid. Want ?John? alias Giovanni rust niet voor hij zijn doel heeft bereikt. Nooit eerder stond er zoveel op het spel als nu, en dat terwijl Patricks privéleven net in rustiger vaarwater is beland. De band met zijn stiefdochter Tessa wordt steeds hechter, en er lijkt iets moois op te bloeien tussen hem en zijn collega Lièn-Hua. Wie heeft er belang bij hem persoonlijk zo hard te raken? In een moordend tempo moet hij het antwoord op die vraag zien te vinden. En de lezer jaagt met hem mee. Juist dat maakt Het paard tot weer een psychologische thriller van het hoogste niveau.

voorraad onbekend
€ 22,50

Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn en gaat over Israël, Mossad en de opmaat naar de eindtijd. Voor mensen die in Gods levensveranderende beloften geloven is de thriller Operatie Joktan een boek om in één adem uit te lezen en meer zicht op Israëls betekenis te krijgen. Nir Tavor is een getalenteerd agent voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad... Nicole le Roux is een model met verborgen vaardigheden. Een terroristische aanslag brengt ze bij elkaar en vervolgens dwingt het werk ze uit elkaar - tot dat ze totaal onverwacht elkaar weer tegenkomen.

Maar er is geen tijd voor romantiek. Terwijl de gewelddadige radicalen chaos in het Midden-Oosten trachten te creëren, moeten de twee samenwerken om deze extremisten te stoppen. Daarbij vormen Nicole's talent voor technologie en Nir's bedrevenheid een uitstekende combinatie voor deze missies. Elke spannende stap van hun operatie brengt hen dichter bij de waarheid en dichter bij het gevaar....

In dit eerste deel van een nieuwe thrillerserie putten de auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn uit waargebeurde gebeurtenissen en tactische inzichten die Amir leerde uit zijn tijd bij de Israëlische strijdkrachten,

Operatie Jakton is een spannende pageturner die de zegen belicht die Israël voor de wereld is.

voorraad onbekend
€ 22,95
voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 23,99

In 'Een weg door vuur en water' van Charles Martin krijgt Murphy Shepherd het zwaar te verduren, zelfs voor iemand die weet dat het leven niet over rozen gaat. Hij heeft er zijn carrière van gemaakt mensen te redden die slachtoffer geworden zijn van mensenhandel, maar dit keer komt dat wel heel dichtbij.

Als zijn vrouw, haar dochter en twee andere tieners ontvoerd worden, valt de bodem onder Murphy's bestaan weg. Met meer moorden dan sporen om te volgen heeft hij geen idee waar hij moet beginnen om zijn geliefden terug te vinden. Maar hij zal vechten tot zijn laatste adem om ze te redden...

voorraad onbekend
€ 23,99

'Vanaf zijn Nederlandse debuut Over bergen heen zijn wij fan. Tot nu toe waren alle volgende titels stuk voor stuk juweeltjes. We kijken uit naar deze nieuwe titel en laten ons graag verrassen!' - Nel Kalkman, boekhandel Brugzicht Krimpen aan den IJssel

Waar de wereld in de oceaan valt' van Charles Martin gaat over Murphy Shepherd, een man met vele geheimen. Voor de buitenwereld is hij priester annex kluizenaar, in werkelijkheid redt hij levens. Rouwend om het verlies van zijn mentor stapt hij in zijn boot om afscheid te nemen. Maar dit plan wordt verstoord als hij een vrouw genaamd Summer oppikt, die haar verdwenen dochter zoekt. Samen worden Murphy en Summer de donkere wereld van hedendaagse slavenhandel ingetrokken. Met de hulp van onverwachte nieuwe vrienden gaan ze de strijd met de klok aan om het meisje te vinden.

Op zoek naar dat ene verloren meisje laat hij 99 anderen achter.

voorraad onbekend
€ 23,99

Een meeslepende roman vol actie over de ware kracht van onbaatzuchtige liefde.

'De schreeuw van de hemel' van Charles Martin is het explosieve slotdeel van de Murphy Shepherd-trilogie. Murphy Shepherd heeft er zijn carrière van gemaakt om slachtoffers van mensenhandel te redden. Nadat zijn laatste reddingsmissie hem bijna het leven kostte, verlangt hij naar een rustig leven met zijn vrouw en dochters. Maar de broer van Bones kent geen genade en moet gestopt worden. Zijn kat-en-muisspel stelt Murphy opnieuw op de proef. En dan gebeurt het ondenkbare: zijn mentor en vriend verdwijnt spoorloos. Murphy probeert te blijven vertrouwen op een goede afloop. Maar hoe kan hij dat blijven doen als hij geen aanwijzingen heeft?

In 'De schreeuw van de hemel' laat Charles Martin zien wat het werkelijk betekent om 99 achter te laten om die ene te vinden.

VER VAN HUIS MARTIN, CHARLES
voorraad onbekend
€ 22,99