Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Week van het Christelijke boek 2024

Week van het Christelijke boek 2024

Van 13 t/m 23 maart is de landelijke Week van het christelijke boek (WCB). In deze periode ontvangt iedereen bij ons bij aanschaf van tenminste € 15,00 aan boeken het speciaal voor deze week geschreven actieboek De Kans van haar leven van de populaire Amerikaanse schrijfster Tamera Alexander.

Week van het christelijke boek

De Week van het christelijke boek is een jaarlijks initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak (BCB). De campagne stimuleert het leesplezier, richt zich op leesbevordering en promoot het christelijke boek in het algemeen. De christelijke boekhandel organiseert allerlei activiteiten in deze periode.

De kans van haar leven
Vechten voor je bestaansrecht, daar weet Ellaby Ward alles van. In het Amerika van 1904 voldoet ze niet aan het standaard plaatje van een vrouw: ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Daarnaast werkt ze op een plek die gedomineerd wordt door mannen, en wil ze geen genoegen nemen met het kleine hoekje dat haar daarin wordt toebedeeld.
Dan ontmoet ze Robert Green, een oude, zwarte man die alles weet van er niet bij horen. Wat kan ze van hem leren? En lukt het haar om zichzelf te bewijzen tegenover haar baas? Eén ding is zeker: ze krijgt de kans van haar leven.

Over Tamera Alexander
Tamera Alexander (1961) is een bestsellerauteur met een grote liefde voor haar familie en voor geschiedenis. Met haar boeken won ze al veel awards, waaronder vier Christy Awards. Ze heeft meer dan tien boeken geschreven, waaronder een trilogie over de Belle Meade plantage. De kans van haar leven verschijnt bij Uitgeverij Van Wijnen.

Tamara Alexander