Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zomerlezen

Zoekt u nog een boek om op vakantie te lezen? Aan het strand of in een tentje. Wij helpen u!
Hier vindt u een aantal mooie zomerboeken. Van thrillers van Rosenberg tot feelgood romans.
Ook voor kinderen hebben we leuke tips. Wat dacht u van "De zoete zusjes?"

32 artikelen
pagina 1 van 4
Het derde doelwit Rosenberg, Joel C.
voorraad onbekend
€ 15,-
De eerste gijzelaar Rosenberg, Joel C.
voorraad onbekend
€ 15,-
Laatste waarschuwing Rosenberg, Joel C.
voorraad onbekend
€ 15,-
voorraad onbekend
€ 10,99
voorraad onbekend
€ 14,99
voorraad onbekend
€ 9,99
voorraad onbekend
€ 21,99

Wat doe je als je single bent, maar niets liever wilt dan moeder worden? Ik heb daar eerlijk gezegd nooit echt over nagedacht, omdat ik kinderen erg lief en leuk vind… voor een dagje. Daarna vind ik het heerlijk om weer op mezelf te zijn. Maar voor Lauren, de hoofdpersoon uit 'Alles wat ik vinden wil' van Nicole Deese, was dit een belangrijke vraag, want al van jongs af aan wil ze graag moeder worden, maar na jaren daten is ze nog altijd single…

Uiteindelijk heeft haar kinderwens, zo lees je in de roman, ertoe geleid dat ze heeft besloten om als alleenstaande ouder een kindje uit China te adopteren. Dat ze daarom de eerstkomende twee jaar geen relatie mag hebben, lijkt geen probleem. Maar dan is daar opeens Joshua Avery. Met zijn onweerstaanbare charme doet hij Laurens hart sneller kloppen en de klik tussen hen is niet te ontkennen. Dat brengt Lauren in een lastig parket. Want als ze voor Joshua kiest, kan ze voorlopig geen kindje adopteren. Maar als ze de adoptie doorzet, zal ze Joshua's hart breken… en dat van zichzelf.

Die onmogelijke keuze – en dan vooral de vraag wat Lauren zal kiezen – maakt dat je blijft lezen als je eenmaal begonnen bent aan dit heerlijk romantische en met veel humor geschreven verhaal. (Want natuurlijk wil je weten wat de uitkomst is en dat blijft lang in het ongewisse.) En het mooie is, vind ik, dat je zo al lezende meer te weten komt over adoptie, zowel over de mooie als de moeilijke kanten ervan. Want Nicole schrijft niet alleen over de vreugde die het adopteren van een kindje met zich meebrengt; nee, ze besteedt juist veel aandacht aan de lange en vaak moeilijke weg die eraan voorafgaat en wat het adoptieproces van adoptieouders en omgeving vraagt, tot de teleurstellingen, geloofsvragen en onzekerheden die ermee gepaard (kunnen) gaan.

'Alles wat ik vinden wil' gaat dus ook echt de diepte in. En door die humor en romantiek enerzijds en de diepgang anderzijds is deze roman een perfecte combi van feelgood en inhoud. Die gewoon zo fijn en goed en leuk en mooi is dat je die echt gelezen wilt hebben.

Twee weken voor jou Kingsbury, Karen
voorraad onbekend
€ 21,99
Morgenlicht Raney, Deborah
voorraad onbekend
€ 21,99
voorraad onbekend
€ 20,99