Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bloei als de bloemen

Onbegrensd leven met hart en ziel

Harper Nichols, Morgan

€ 20,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789043536349
Auteur(s) : Harper Nichols, Morgan
Taal : Nederlands
Onderwerp : Spiritualiteit
Categorie : Geschenkboeken
Uitgever : KokBoekencentrum Non-Fictie
Verschenen : Augustus 2021
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 160
Afmetingen : 218 x 142 x 18 mm
Gewicht : 385 gram
Beschrijving

De inhoud bestaat, zoals net gezegd, uit een deel van Morgans werk. De (knap vertaalde) teksten die zijn geselecteerd, zijn verdeeld onder vier hoofdstukken – voor je hart (wat het voelt), voor je hoofd (wat het denkt), voor je lichaam (wat het doet), voor je ziel (wat je bent) – en hebben betrekking op zowel de mooie, vreugdevolle kanten van het leven, als de moeilijke. Sommige fluisteren je toe van het gewone te genieten. Andere roepen je op om het moois in dit aardse bestaan te bezingen en dankbaar te zijn. En er zijn er die je aansporen om van het leven te houden en de ongehaaste tijd te koesteren. Maar het gaat ook over periodes van wachten, angst, schaamte en pijn, wegen die anders lopen dan gehoopt, en de bergen die het leven kan opwerpen.

Maar wat Morgan ook schrijft, er klinkt hoop in door. Bladzijde na bladzijde – en elk ervan is een kunstwerkje op zich door de warme kleuren, mooie eenvoudige illustraties en patronen en vaak creatieve weergave van de woorden – word je er expliciet of tussen de regels door aan herinnerd dat het licht altijd weer doorbreekt, hoe donker je bestaan ook is. Dat het leven waardevol is en het waard om met hart en ziel geleefd te worden. Dat er altijd ruimte is om te groeien en te bloeien. Daarbij wordt ook regelmatig onopvallend omhoog gewezen, op de God Die liefde en licht is, wat nog iets extra's verleent aan de boodschap, die los daarvan al zo liefdevol, bemoedigend, inspirerend en hoopvol is.

Dat maakt 'Bloei als de bloemen' tot een boek dat uitnodigt om er steeds weer bij te pakken en de woorden tot je hart, hoofd, lichaam en ziel te laten spreken. En daarmee ook eentje dat jij, als je het mij vraagt, verdient te hebben. Dus gun het jezelf!

Velden met een * zijn verplicht