Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Pre-order

Pre-order de nieuwste christelijke boeken en christelijke romans bij De Rank Kampen.

De nieuwe christelijke boeken en christelijke romans die nog moeten verschijnen, kun je vast bij ons reserveren. Zodra het boek verschenen is en voor je klaar ligt, krijg je van ons een berichtje.

De nieuwe christelijke en theologische boeken van o.a. Kok Boekencentrum, Royal Jongbloed, Vuurbaak, Grace Publishing, Zoeklicht, uitgeverij De Banier, uitgeverij den Hertog, Scholten uitgevers en Uitgeverij van Wijnen kun je bij ons bestellen.

Robbedoezen Lagen, Gerjanne van
voorraad onbekend
€ 14,95

Doe ik het wel goed als ouder? Gerjanne van Lagen herschreef een aantal van de waardevolle opvoedingsadviezen van pedagoog J. Waterink en vult ze aan met haar eigen ervaringen. Een boek vol opvoedtips, speciaal voor alle ouders van nu.

Als ouder heb je te maken met tal van opvoeddilemma's en soms vraag je jezelf af: doe ik het wel goed? Gerjanne van Lagen ontdekte in een doos oude tijdschriften de opvoedadviezen van J. Waterink. In het destijds veelgelezen tijdschrift 'Moeder' beantwoordde de pedagoog jarenlang vragen van moeders. Het verraste haar dat deze adviezen van bijna honderd jaar oud zó verfrissend waren: een verademing om te lezen. Gerjanne verzamelde in dit boek een veertigtal waardevolle opvoedingsadviezen en licht deze selectie per onderwerp persoonlijk toe, vanuit de wens om hiermee veel ouders van dienst te zijn.

Om Jezus wil, amen Selles-ten Brinke, Nieske
voorraad onbekend
€ 17,99

In 'om Jezus wil, Amen' leert Nieske Selles je meer over bidden, om je gebedsleven tot bloei te laten komen. Hoe bid je? Kun je luisterend bidden? Dit boek kun je zowel voor jezelf lezen als gebruiken voor Bijbelstudie, door de vragen die zijn opgenomen.

Hoe leer je luisterend bidden? En wat is voorbede precies? In dit boek lees je over de betekenis van gebed en verschillende vormen van gebed. Het wil je gebedsleven tot bloei brengen. De basis van ons bidden is de zekerheid dat wij een biddende Hogepriester hebben: Jezus Christus. Inclusief voorbeeldgebeden voor verschillende situaties.

Nieske Selles-ten Brinke is getrouwd en (pleeg)moeder van vijf kinderen. Ze schrijft, spreekt en denkt mee over verschillende onderwerpen.

Tegenvuur Steck, Ryan
voorraad onbekend
€ 23,99

Wanneer marinier Matthew Redd een vreemdeling helpt, terwijl hij wacht op een kritieke missie, gaat alles mis wat er mis kan gaan. Wanneer hij wakker wordt met een totale black-out, blijkt zijn hele team te zijn weggevaagd in een hinderlaag. De adrenaline giert door je lijf bij het lezen van deze geopolitieke thriller waarin Matthew wanhopig op zoek is naar antwoorden.

In 'Tegenvuur' van Ryan Steck is Marine Raider Matthew Redd in afwachting van een kritieke missie als hij langs de weg stopt om een vreemdeling te helpen. Uren later wordt hij na een black-out wakker en hoort dat zijn team is weggevaagd in een hinderlaag. Redd herinnert zich niets en kan de mogelijkheid niet ontkennen dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk is voor het informatielek dat leidde tot een bloedbad. Hij krijgt de schuld en moet het korps verlaten. Terwijl hij zijn verlies onder ogen ziet, krijgt Redd een cryptische boodschap van zijn adoptievader, maar die brengt hem alleen maar verder in de problemen. Vastbesloten om de waarheid op te graven ontdekt Redd een duistere wereldwijde samenzwering.

voorraad onbekend
€ 26,99

In 'Moderne profeten, herders voor nu' schetst Kees van Ekris het beeld van 8 moderne herders. In een wereld vol meningen en kritiek, een wereld van cancelcultuur en onrust, hebben we meer dan ooit behoefte aan een herder. Aan iemand die met liefde zorg draagt voor de kudde, maar zelf ook iets kent van verdwalen en van het duistere dal.

In dit derde deel van 'Moderne profeten' gaat Kees van Ekris daarnaar op zoek: wat is een moderne herder? We kijken daarbij naar acht mensen: Nick Cave, Tomáš Halík, Ann Voskamp, Richard von Weizsäcker, Kaj Munk, Anne van der Bijl, Thomas Merton en frère Roger.

Er zijn veel mensen met meningen: influencers, columnisten, mensen die cancelen en kritiek hebben, maar wie is een herder? Je merkt het gelijk als er geen herder is: in de jeugdzorg, bij de overheid of op school. Dan wordt het koud en hard en dan valt een kudde uit elkaar.
Een oude spreuk zegt: 'Er is geen profeet die geen schapen heeft gehoed.' Profetische mensen hebben iets herderlijks. Ze hebben mensen onder hun hoede gehad. Ze geven om mensen. Maar ze weten ook iets van kuddementaliteit, van verdwalen, van het duistere dal, van wolven en huurlingen.

voorraad onbekend
€ 14,99
Duizend kleine keuzes Alexander, Tamera
voorraad onbekend
€ 22,99
Powerbook loslaten Koudijs, Danielle
voorraad onbekend
€ 16,50
voorraad onbekend
€ 22,50
De laatste libelle Richardson, Kim Michele
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 20,99
Heilige woorden Waele, Daniël de
voorraad onbekend
€ 29,99
Klaproosmomenten Hoogenboom, Eline
voorraad onbekend
€ 14,99
voorraad onbekend
€ 34,50
Bevrijding Beek, Bram van de
voorraad onbekend
€ 20,-
Christus Bakker, Henk
voorraad onbekend
€ 29,99
voorraad onbekend
€ 23,99
voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 15,99
Ontprikkelgids Maten-Goessens, Marit ter
voorraad onbekend
€ 17,99
Door de wolf geverfd Zuiderveld, Rikkert
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 39,99
Sestra Mama Auteurs, Diverse
voorraad onbekend
€ 8,45
Gods stem verstaan Shirer, Priscilla
voorraad onbekend
€ 39,99
Notitieboek Alett Koornneef, Alette
voorraad onbekend
€ 18,99
Licht op mijn pad Heijden, Drs. T.H.W.A. van der; Koeman,
voorraad onbekend
€ 24,99
Als kinderen andere wegen gaan Horst, Wim ter; Kooi, Margriet van der
voorraad onbekend
€ 15,99
voorraad onbekend
€ 24,99
Noem mijn naam Nieuwenhuijse, Monica
voorraad onbekend
€ 23,99