Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Pre-order

Pre-order de nieuwste christelijke boeken en christelijke romans bij De Rank Kampen.

De nieuwe christelijke boeken en christelijke romans die nog moeten verschijnen, kun je vast bij ons reserveren. Zodra het boek verschenen is en voor je klaar ligt, krijg je van ons een berichtje.

De nieuwe christelijke en theologische boeken van o.a. Kok Boekencentrum, Royal Jongbloed, Vuurbaak, Grace Publishing, Zoeklicht, uitgeverij De Banier, uitgeverij den Hertog, Scholten uitgevers en Uitgeverij van Wijnen kun je bij ons bestellen.

Om Jezus wil, amen Selles-ten Brinke, Nieske
voorraad onbekend
€ 17,99

In 'om Jezus wil, Amen' leert Nieske Selles je meer over bidden, om je gebedsleven tot bloei te laten komen. Hoe bid je? Kun je luisterend bidden? Dit boek kun je zowel voor jezelf lezen als gebruiken voor Bijbelstudie, door de vragen die zijn opgenomen.

Hoe leer je luisterend bidden? En wat is voorbede precies? In dit boek lees je over de betekenis van gebed en verschillende vormen van gebed. Het wil je gebedsleven tot bloei brengen. De basis van ons bidden is de zekerheid dat wij een biddende Hogepriester hebben: Jezus Christus. Inclusief voorbeeldgebeden voor verschillende situaties.

Nieske Selles-ten Brinke is getrouwd en (pleeg)moeder van vijf kinderen. Ze schrijft, spreekt en denkt mee over verschillende onderwerpen.

voorraad onbekend
€ 22,50
Heilige woorden Waele, Daniël de
voorraad onbekend
€ 29,99

Daniel de Waele geeft je in Heilige woorden een frisse inkijk in het Nieuwe Testament, het leven van Jezus en de apocriefe boeken.

In Heilige woorden ontsluit Daniel De Waele de wonderlijke wereld van de geschriften van het Nieuwe Testament en de vroege kerk. Het boek bestaat uit drie delen. In het eerste deel bespreekt De Waele elk Bijbelboek, verduidelijkt waar de teksten vandaan komen en waarom precies al die evangelies, brieven en andere geschriften in het Nieuwe Testament te vinden zijn. Het tweede deel bevat een boeiende zoektocht naar de historische Jezus. In het derde deel werpt De Waele zijn licht over de geschriften van de apostolische vaderen en de apocriefe boeken.

Klaproosmomenten Hoogenboom, Eline
voorraad onbekend
€ 14,99

Door verhalen, poëtische teksten en prachtige illustraties wil Eline Hoogenboom in klaproosmomenten vrouwen dichter bij God en bij zichzelf brengen.

In Klaproosmomenten werkt Eline Hoogenboom aan haar missie om vrouwen dichter bij zichzelf en dichter bij God te brengen. Het geschenkboek bevat 30 klaproosmomenten. In dit boek worden illustraties afgewisseld met poëtische teksten, verhalen en anekdotes over de klaproos en haar symboliek, over rouw en afscheid nemen. De klaproos staat symbool voor momenten van moed en kracht. Met prachtige tekeningen van Maartje van den Noort.

Bevrijding Beek, Bram van de
voorraad onbekend
€ 20,-
Christus Bakker, Henk
voorraad onbekend
€ 29,99
voorraad onbekend
€ 23,99

In 'Een reden om adem te halen' van Charles Martin wordt Pockets na een korte carrière bij de Schotse Special Forces ingehuurd als bodyguard voor Joe Sue, een succesvolle filmactrice. Hij heeft een zwak voor haar en ontdekt al snel dat ze allesbehalve gelukkig is; haar man gaat vreemd, ze is verslaafd en haar kinderwens blijft onvervuld.

Zelfs als zijn opdracht stopt, wil hij haar blijven beschermen. En daarvoor is hij bereid tot het uiterste te gaan.

Een hartbrekende mix van spanning en emotionele diepgang over de donkere kanten van schijnbaar perfecte levens.

voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 15,99
Ontprikkelgids Maten-Goessens, Marit ter
voorraad onbekend
€ 17,99
Door de wolf geverfd Zuiderveld, Rikkert
voorraad onbekend
€ 22,99
voorraad onbekend
€ 39,99

Een parel op elke koffietafel, dit prachtige Zij Lacht Psalmen koffieltafelboek met linnen omslag.

Dit koffietafelboek van Zij Lacht bevat alle 150 Psalmen (HSV). De eeuwenoude (lof)liederen en soms ook rauwe en eerlijke teksten zijn samengevoegd met prachtige beelden die de essentie van elke psalm vatten. Fotograaf Linda Blok heeft steeds een bijpassend beeld geschoten, om de lezer te prikkelen en aan te zetten tot dieper nadenken over de inhoud van de teksten. Een heerlijk boek om doorheen te bladeren, cadeau te geven, regelmatig iets uit te lezen en als eyecatcher in je huis te leggen.? Alle Psalmen in woord en beeld? Koffietafelboek met linnen omslagLinda Blok (Studio Lin Maakt) is fotograaf, stylist, kleurexpert en dochter van de Allerhoogste. Ze heeft de Psalmen gevangen in beelden die raken en verwonderen, of aanzetten tot nadenken.

Sestra Mama Auteurs, Diverse
voorraad onbekend
€ 8,45
Gods stem verstaan Shirer, Priscilla
voorraad onbekend
€ 39,99
Licht op mijn pad Heijden, Drs. T.H.W.A. van der; Koeman,
voorraad onbekend
€ 24,99
Als kinderen andere wegen gaan Horst, Wim ter; Kooi, Margriet van der
voorraad onbekend
€ 15,99
voorraad onbekend
€ 24,99
Noem mijn naam Nieuwenhuijse, Monica
voorraad onbekend
€ 23,99
voorraad onbekend
€ 24,99
voorraad onbekend
€ 19,99