Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

NIEUW BINNEN

De nieuwste christelijke boeken en christelijke romans die in de afgelopen weken zijn uitgekomen, vind je bij De Rank Kampen.

Hieronder vind je een inspirerende lijst met nieuwe boeken. Voor jezelf, of om cadeau te geven.

Ontprikkelgids Maten-Goessens, Marit ter
voorraad onbekend
€ 17,99
Klaproosmomenten Hoogenboom, Eline
voorraad onbekend
€ 14,99

Door verhalen, poëtische teksten en prachtige illustraties wil Eline Hoogenboom in klaproosmomenten vrouwen dichter bij God en bij zichzelf brengen.

In Klaproosmomenten werkt Eline Hoogenboom aan haar missie om vrouwen dichter bij zichzelf en dichter bij God te brengen. Het geschenkboek bevat 30 klaproosmomenten. In dit boek worden illustraties afgewisseld met poëtische teksten, verhalen en anekdotes over de klaproos en haar symboliek, over rouw en afscheid nemen. De klaproos staat symbool voor momenten van moed en kracht. Met prachtige tekeningen van Maartje van den Noort.

NBV21 Jongerenbijbel Putten, Bram van; Zonnenberg, Corine; Ma
voorraad onbekend
€ 59,95

Inkijkexemplaar

Deze bijbel gun je iedere jongere: een gids om God beter te leren kennen en je mening te vormen over actuele thema's. Samen met BEAM, HGJB, MOVE en andere jongerenorganisaties kwam deze prachtige NBV21 jongerenbijbel tot stand.

Deze zeer uitgebreide Jongerenbijbel bij de NBV21 bevat bijdragen die geschreven zijn door een interconfessioneel team van auteurs. De Bijbel verschijnt in samenwerking met de jongerenorganisaties BEAM, HGJB, IJD, MOVE en WAY. Deze nieuwe Jongerenbijbel helpt jongeren om zelf de Bijbel te lezen en de relevantie van dit boek te ontdekken voor hun eigen leven. De Jongerenbijbel bevat veel extra content zoals themaroutes, personenpagina's en themapagina's. Daarmee is deze Jongerenbijbel een gids die je helpt om je mening te vormen over actuele thema's en te groeien in je geloof.

Uniek aan deze Jongerenbijbel
- Bijbel met veel extra content, zoals themaroutes om je weg door de Bijbel te vinden en je te verdiepen in Bijbelse thema's.
- Met personenpagina's en themapagina's die aansluiten bij de leefwereld en (geloofs)vragen van jongeren van verschillende leeftijden.
- Geen pasklare antwoorden, maar handvatten om zelf op zoek te gaan
- Bijdragen geschreven door een team van auteurs uit verschillende kerken in Nederland en Vlaanderen, onder wie Bram van Putten, Corine Zonnenberg, Corjan Matsinger, Ilse Visser, Pieter Both, Raymond Hausoul, Stephen van der Leij en Tabitha van Krimpen.

- Jongerenbijbel bij de nieuwste Bijbelvertaling (NBV21). De inhoud van de Jongerenbijbel sluit aan bij de belevingswereld van jongeren die naar de middelbare school gaan en oudere jongeren. ExtraWordt geleverd met een hoes met 6 unieke en eigentijdse covers: 1 standaardcover en 5 covers van verschillende jongerenorganisaties. Dankzij de flexibele band slaat de Bijbel goed open.

voorraad onbekend
€ 23,99

Wanneer marinier Matthew Redd een vreemdeling helpt, terwijl hij wacht op een kritieke missie, gaat alles mis wat er mis kan gaan. Wanneer hij wakker wordt met een totale black-out, blijkt zijn hele team te zijn weggevaagd in een hinderlaag. De adrenaline giert door je lijf bij het lezen van deze geopolitieke thriller waarin Matthew wanhopig op zoek is naar antwoorden.

In 'Tegenvuur' van Ryan Steck is Marine Raider Matthew Redd in afwachting van een kritieke missie als hij langs de weg stopt om een vreemdeling te helpen. Uren later wordt hij na een black-out wakker en hoort dat zijn team is weggevaagd in een hinderlaag. Redd herinnert zich niets en kan de mogelijkheid niet ontkennen dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk is voor het informatielek dat leidde tot een bloedbad. Hij krijgt de schuld en moet het korps verlaten. Terwijl hij zijn verlies onder ogen ziet, krijgt Redd een cryptische boodschap van zijn adoptievader, maar die brengt hem alleen maar verder in de problemen. Vastbesloten om de waarheid op te graven ontdekt Redd een duistere wereldwijde samenzwering.

voorraad onbekend
€ 22,95
De weg volgen Comer, John Mark
voorraad onbekend
€ 24,99

De bedoeling van het evangelie is niet alleen dat jij in de hemel komt, maar ook dat de hemel in jóú komt. In de weg volgen schetst John Mark Comer zijn hoopvolle visie op geestelijke groei.

'We worden voortdurend gevormd door de wereld om ons heen. Als we ons in plaats daarvan door Jézus willen laten vormen, willen we dan ook bij Hem in de leer gaan? Comer zet de schijnwerper op onze cultuur en legt die naast inzichten uit de Bijbel over bijvoorbeeld de sabbat, eenvoud, vrijgevigheid en de waarde van gemeenschap. Comer laat zien hoe eeuwenoude principes en oefeningen de sleutel vormen om echt op Jezus te gaan lijken.Geestelijke disciplines helpen ons om te vertragen en in ons dagelijks leven ruimte te maken voor wat God alleen kan doen: ons diep vanbinnen veranderen.Volg de Weg van Jezus en ontwikkel een nieuwe Leefregel. Ontdek wat het leven voor je in petto heeft door bij Jezus te zijn, op Jezus te gaan lijken en als Jezus te gaan leven.

voorraad onbekend
€ 34,50

In 225 verhalen neemt Piet van Midden je mee op reis door de Bijbel. De Groeibijbel schreef hij speciaal voor jongeren, of voor als je nog niet bekend bent met de Bijbel.

In de Groeibijbel vertelt Piet van Midden 225 bijbelverhalen opnieuw, speciaal voor jonge mensen en zij die niet bekend zijn met de Bijbelverhalen. De Bijbel is een verhaal apart. Bij het lezen stap je een heel andere taal, tijd en wereld binnen. En dan kun je als lezer - en zeker als je jong bent of onbekend met de Bijbel - soms gauw afhaken. Piet van Midden beschrijft de verhalen knap, verrassend en verfrissend. In de ruim 200 verhalen komt de hele Bijbel aan de orde.

Duizend kleine keuzes Alexander, Tamera
voorraad onbekend
€ 22,99

Claire en Charlotte, twee totaal verschillende vrouwen, zitten allebei gevangen in een huwelijk waarin onrecht en bedrog zegenvieren. Hoe komen ze hier uit zonder degenen van wie ze echt houden te verliezen, of hun eigen leven op het spel te zetten? Wanneer lang verborgen geheimen boven tafel komen ontdekken ze dingen over zichzelf die ze nooit wisten. Is er ruimte voor God en Zijn genezing en herstel?

Sommige geheimen kunnen niet verborgen blijven... Als haar echtgenoot toegeeft dat hij 'bijna' een affaire heeft gehad, komt Claire Powells prachtige leven op de kop te staan. Dan neemt hij ook nog een partnerpositie aan bij een advocatenkantoor in een andere staat zonder met haar te overleggen, en koopt hij een groot historisch huis zonder dat zij het heeft gezien. Het zet hun toch al kwetsbare huwelijk op knappen. Claire is volledig van slag en ziet haar huwelijk niet meer zitten, en ook het huis niet waar ze nooit om had gevraagd. In 1863 zit de zwangere Charlotte Thursmann gevangen in een huwelijk met een echtgenoot die haar mishandelt. Ze moet vechten om haar ongeboren kind en de tot slaaf gemaakte leden van haar huishouden te beschermen. Toch is ze vastbesloten om het kwaad van haar man recht te zetten. Maar hoe kan één vrouw een eind maken aan zoveel onrecht? Vooral als haar man zijn dreigement om haar te vermoorden waar zou maken? Zowel Claire als Charlotte ontdekt dingen over zichzelf die ze nooit wisten, en geheimen die lang verborgen waren, die de kracht hebben van Gods genezing en herstel. Ze moeten er alleen voor kiezen om die kracht toe te laten

Powerbook loslaten Koudijs, Danielle
voorraad onbekend
€ 16,50

Hoe laat je los als je kinderen de deur uit gaan? Als je afscheid moet nemen van dierbaren, dromen of je gezondheid? Lees, leer en wordt bemoedigd door andere moeders in dit Powerbook van Daniëlle Koudijs.

In dit nieuwe #powerbook lees je verhalen over loslaten en over welke impact het kan hebben op verschillende facetten van je leven: het verlies van dierbaren, het afscheid van dromen of een veranderende gezondheid. Vragen als deze komen aan de orde: hoe laat je je kinderen in de loop van de jaren los, binnen veilige opvoedkundige grenzen? Welke invloed heeft loslaten en verlies op je geloof? En hoe kan geloof op zijn beurt een positieve invloed hebben in periodes van loslaten?

Laat je weer inspireren en lees en leer van andere moeders in dit #powerbook, vol bemoediging voor moeder, vrouw én gezin!

De laatste libelle Richardson, Kim Michele
voorraad onbekend
€ 22,99

In 'De laatste libelle', de historische roman van Kim Michele Richardson, komt de bijzondere geschiedenis van de blauwe mensen uit Kentucky tot leven.

Het is 1936. De 19-jarige Cussy Carter leeft eenzaam in de bossen als de laatst overgebleven vrouw van een geslacht van blauwe mensen uit Kentucky. Om uit haar isolatie te ontsnappen, besluit ze boekkoerier te worden in dienst van de overheid. Op haar trouwe muilezel rijdt ze langs een gevaarlijke route om boeken te bezorgen bij verarmde heuvelbewoners. Onderweg maakt ze nieuwe vrienden, maar krijgt ze ook te maken met vijandigheid van andere bergbewoners, die haar vanwege haar huidskleur en liefdadigheid wantrouwen...

Kim Michele Richardson werd bij het schrijven van deze veelkleurige roman geïnspireerd door de blauwe Fugate-familie en de dappere paardkoeriers die tijdens de Grote Depressie de meest afgelegen inwoners van boeken voorzagen. De roman is inmiddels al in meer dan twaalf talen vertaald.

Robbedoezen Lagen, Gerjanne van
voorraad onbekend
€ 14,95

Doe ik het wel goed als ouder? Gerjanne van Lagen herschreef een aantal van de waardevolle opvoedingsadviezen van pedagoog J. Waterink en vult ze aan met haar eigen ervaringen. Een boek vol opvoedtips, speciaal voor alle ouders van nu.

Als ouder heb je te maken met tal van opvoeddilemma's en soms vraag je jezelf af: doe ik het wel goed? Gerjanne van Lagen ontdekte in een doos oude tijdschriften de opvoedadviezen van J. Waterink. In het destijds veelgelezen tijdschrift 'Moeder' beantwoordde de pedagoog jarenlang vragen van moeders. Het verraste haar dat deze adviezen van bijna honderd jaar oud zó verfrissend waren: een verademing om te lezen. Gerjanne verzamelde in dit boek een veertigtal waardevolle opvoedingsadviezen en licht deze selectie per onderwerp persoonlijk toe, vanuit de wens om hiermee veel ouders van dienst te zijn.

voorraad onbekend
€ 26,99

In 'Moderne profeten, herders voor nu' schetst Kees van Ekris het beeld van 8 moderne herders. In een wereld vol meningen en kritiek, een wereld van cancelcultuur en onrust, hebben we meer dan ooit behoefte aan een herder. Aan iemand die met liefde zorg draagt voor de kudde, maar zelf ook iets kent van verdwalen en van het duistere dal.

In dit derde deel van 'Moderne profeten' gaat Kees van Ekris daarnaar op zoek: wat is een moderne herder? We kijken daarbij naar acht mensen: Nick Cave, Tomáš Halík, Ann Voskamp, Richard von Weizsäcker, Kaj Munk, Anne van der Bijl, Thomas Merton en frère Roger.

Er zijn veel mensen met meningen: influencers, columnisten, mensen die cancelen en kritiek hebben, maar wie is een herder? Je merkt het gelijk als er geen herder is: in de jeugdzorg, bij de overheid of op school. Dan wordt het koud en hard en dan valt een kudde uit elkaar.
Een oude spreuk zegt: 'Er is geen profeet die geen schapen heeft gehoed.' Profetische mensen hebben iets herderlijks. Ze hebben mensen onder hun hoede gehad. Ze geven om mensen. Maar ze weten ook iets van kuddementaliteit, van verdwalen, van het duistere dal, van wolven en huurlingen.

voorraad onbekend
€ 14,99

Tijdens de Koningsspelen verspreidt een mysterieuze snurkziekte zich in het Land Uvoriaal, waar kinderkoning Josia de baas is. Kunnen Josia en minister Ann het land redden?

Uvoriaal is een heerlijk land omdat kinderkoning Josia er de baas is. Maar alles verandert als tijdens de Koningsspelen om onverklaarbare redenen mensen zomaar in slaap vallen en hard beginnen te snurken. De snurkers zijn niet meer wakker te krijgen.

Wanneer een mysterieuze snurkziekte zich door het land verspreidt, ontstaat er paniek bij de inwoners. Voor Josia en eerste minister Ann is het een race tegen de klok om een tegengif te vinden voordat het hele land in slaap is gevallen.

Na het succes van 'De laatste kinderkoning' is dit het tweede avontuur in het land van de kinderkoningen. Wederom schreef Thijs Noorlandt een fantasierijk verhaal met een onderliggende vraag: waar stel jij je vertrouwen in tijdens een crisis?

voorraad onbekend
€ 17,99

Als moeder ben je waardevol in Gods ogen. In vijftig overdenkingen wil Max Lucado moeders bemoedigen en ze leren te leven uit genade.

In Leven uit genade voor moeders wil Max Lucado moeders bemoedigen met woorden van troost, aanmoediging, waardering en genade. Door middel van bijbelse overdenkingen wil Lucado moeders wijzen op Gods genade voor hen en hun kinderen. Hij wil helpen inzien hoe ze kunnen kiezen voor liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid en trouw in de realiteit van alledag. Dit prachtige boek met kleurrijk binnenwerk bevat vijftig overdenkingen, bijbelcitaten, inspiratiepagina's en gebeden van Lucado voor moeders. Deze uitgave is zeer geschikt voor Moederdag. De teksten zijn gebaseerd op Lucado's eerder verschenen boek: Leven uit genade.

Notitieboek Alett Koornneef, Alette
voorraad onbekend
€ 16,99

Alette Koorneef, bekend van haar boek Nooit Alleen, ontwierp dit fijne notitieboek; om je gedachten op te schrijven of levenslessen op papier te bewaren.

Wat is het fijn om gedachten of wijze lessen te bewaren op papier! Dit notitieboek heeft lekker veel schrijfruimte en een mooie lay-out aan de binnenkant. Daarnaast zijn er een aantal pagina's opgenomen met inspirerende gedichten en illustraties, in de stijl van het bekende boek Nooit alleen van Alette Koornneef.

Ontwakend jodendom Waele, Daniël de
voorraad onbekend
€ 34,99

Daniël de Waele laat je in Ontwakend Jodendom blikken in het kleine Israel en Juda, wat bestond tussen de grote rijken in het oude Midden-Oosten. Leer meer over het dagelijkse leven in deze oude tijden, de heersende godsdiensten en het opstaan van profeten van wie de invloed zichtbaar wordt in het Oude Testament.

Dr. Daniël De Waele is leraar Protestantse Godsdienst en docent Nieuwe Testament aan het Hoger Instituut voor Protestantse Godsdienstwetenschappen (HIPGO) te Brussel.

In Ontwakend Jodendom zoomt Daniël De Waele in op de politieke geschiedenis van het kleine Israël en Juda en van de grote rijken in de oude Oriënt. We leren het dagelijks leven van gewone mensen kennen, met hun vreugden en moeiten. Daarnaast ontdekken we hoe mensen zich verhielden tot de vele goden, demonen en dodengeesten. De auteur laat zien dat in het kleine Juda profeten nooit eerder gehoorde woorden begonnen te profeteren. Door die woorden ontstond een verrassend nieuwe visie op hemel en aarde, een visie die haar neerslag vond in de boeken van het Oude Testament.

De vlieger en de vanger Nouwen, Henri; Whitney-Brown, Carolyn
voorraad onbekend
€ 22,99

Lees mee in dit postuum gepubliceerde 'dagboek' van Henri Nouwen. In De vlieger en de vanger deelt hij prachtige levenslessen aan de hand van het beeld van de trapezeartiesten in het circus. Een boek vol wijsheid over het leven; over vliegen en gevangen worden.

Henri Nouwen is al meer dan een kwart eeuw geleden overleden, maar zijn erfenis is nog steeds actueel, zo actueel dat er zelfs een nieuw boek van zijn hand verschijnt. Want in de laatste jaren van zijn leven, dat eindigde in 1996, was deze Nederlandse priester gefascineerd door de trapezeartiesten in het circus. Hij volgde hen in verschillende landen en bleef naar hen kijken. Hij schreef er hele dagboekteksten over vol. Die worden nu postuum gepubliceerd onder de titel De vlieger en de vanger. En zijn boodschap is troostend en bevrijdend: als je vliegt in het circus is dat alleen maar mogelijk omdat je gevangen wordt, als je vliegt in het leven en dreigt te vallen word je gevangen door de barmhartigheid van God.

Dat doet-ie anders nooit Heijningen, Annemarie van
voorraad onbekend
€ 17,99

Eindelijk, daar is hij; het nieuwe gezinslid, het maatje voor het leven. Maar droomhondjes bestaan niet. 'Dat doet-ie anders nooit' is een hilarisch geschreven boek over de belevenissen van een onervaren hondenmoeder.

In Dat doet-ie anders nooit! doet Annemarie van Heijningen op levendige en hilarische manier verslag van haar eerste jaren als hondenbezitter. Annemarie verlangde al jaren naar een vrolijk huppelhondje, een maatje voor het leven. Zo'n beestje uit de boekjes dat je stemming aanvoelt en de ochtendkrant komt brengen. Maar droomhondjes bestaan niet en met Boomertje Siem haalt ze zo'n beetje alle mogelijke hondenissues in huis: poep eten, niet alleen kunnen zijn, uitvallen naar andere honden en meer van dit soort ongemakken. Kortom: over hoe het niet moet, maar soms wel gaat. Met vallen en opstaan baant ze zich een weg door de eerste twee dynamische jaren.

voorraad onbekend
€ 22,99

Een heerlijke, Nederlandse roman over liefde, gebroken harten, fouten herstellen en vergeven. 'Je kent me toch' van Leanne Pots is het tweede boek uit de driedelige serie Weidse liefde.

Tessa zorgt in haar eentje voor dochtertje Fien en een relatie staat niet op haar wensenlijst. Als ze wordt gevraagd een open dag voor de brandweer te organiseren, komt ze daar oog in oog te staan met Jurre, de jongen op wie ze vroeger verliefd was - en die haar hart brak.

Jurre werkt als vrijwilliger bij de brandweer en ziet de samenwerking wel zitten. Ondertussen doet hij er alles aan zijn vroegere fout te herstellen. Maar om Tessa's hart te veroveren, moeten er eerst heel wat muren worden afgebroken... En daar is vergeving voor nodig.

'Je kent me toch' is het vervolg op Ik red me wel

voorraad onbekend
€ 22,99

Een bloedstollende triller waarin een journaliste en een predikant vechten voor hun leven en hun principes. Genadeloos complot is de tweede John Cross thriller van Andrew Huff, en is het vervolg op Onbreekbare eed

De relatie van John Cross, predikant en voormalig CIA-agent, en journaliste Christine Lewis staat onder druk doordat ze allebei een intensief en volgepland leven hebben. Maar een moord waarbij de stiefbroer van Christine wordt veroordeeld, zorgt ervoor dat John en Christine hun handen weer ineen slaan. Samen raken ze echter verstrikt in complexe en levensgevaarlijke omstandigheden. Krijgen ze de waarheid over deze moord boven tafel? En kunnen ze samen Texas levend verlaten?

voorraad onbekend
€ 25,99

In het nieuwe boek van Lynn Austin, de roman 'Al mijn geheimen' lees je een aangrijpend verhaal wat zich afspeelt in de Gilded Age, Drie generaties vrouwen worstelen met de keuzes die ze hebben gemaakt en hun hoop voor de toekomst

Wanneer Sylvia's man onverwacht overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote fortuin, duwt ze haar verdriet weg en doet ze er alles aan om haar dochter Addy te ontzien. Stel dat ze een goede rijke echtgenoot voor haar dochter vindt, kan ze haar rijke levensstijl handhaven.

Sylvia's schoonmoeder Junietta heeft echter een heel ander leven voor haar schoon- en kleindochter in gedachten. Een leven ver weg van de verwachtingen van de maatschappij. Maar om deze droom een kans te geven, moeten Sylvia en Junietta eerst in het reine komen met hun pijnlijke verleden. Alleen door hun geheimen aan het licht te brengen, is er hoop op een toekomst die nog beter is dan ze ooit hebben durven dromen.

Rauw Langedijk, Marcel
voorraad onbekend
€ 23,95

In zijn boek Rauw neemt David de Vos je mee in zijn leven: geen succesverhaal, maar een realistisch leven met pieken, maar ook diepe dalen. Zowel privé als in de kerk komt hij de nodige uitdagingen tegen. Durf je als christen en als christelijke leider eerlijk in de spiegel te kijken?

“HET MEEST GEDURFDE EN ONGEFILTERDE BOEK UIT DE CHRISTELIJKE SCENE DAT JE GAAT LEZEN ”

In dit boek geeft David een rauwe en ongefilterde blik op de uitdagingen binnen zijn geloof en de worstelingen die hij persoonlijk heeft doorstaan. Het is meer dan een verhaal; het is een confrontatie met jezelf en een kijkje in een wereld waarin veel christelijke leiders zijn gevallen. Simpelweg omdat een leven met een masker niet vol te houden is.

Sta je open voor het meest ongefilterde gesprek over de christelijke wereld?

U roep ik in Oort, Johannes van
voorraad onbekend
€ 20,-

Kerkvader Augustinus, een van de grootste voorbeelden in het christendom, wist als geen ander het breekbare verlangen naar God op papier te zetten, vaak in de vorm van een gebed. En uit al deze gebeden zijn nu de mooiste opnieuw vertaald, en op zo'n manier dat ze goed gebeden kunnen worden door mensen van vandaag de dag, en verzameld in deze bundel. Een waardevol gebedenboek!

In U roep ik in verzamelt en vertaalt Augustinuskenner Johannes van Oort de mooiste gebeden uit het werk van Augustinus. In dit chaotische bestaan is er een groeiende behoefte aan inspirerende voorbeelden uit het verleden. Een van de grootste voorbeelden in het christendom is de filosoof en kerkvader Augustinus. Hij wist als geen ander het breekbare verlangen naar God te verwoorden. Johannes van Oort vertaalt het werk van Augustinus op zo'n manier dat ze uitstekend gebeden kunnen worden door moderne mensen.

voorraad onbekend
€ 21,99
voorraad onbekend
€ 23,99
voorraad onbekend
€ 23,99
Schuilen bij Hem Stoové, Marjolein
voorraad onbekend
€ 17,99
Kostbaar bloed Selles-ten Brinke, Nieske
voorraad onbekend
€ 17,99
voorraad onbekend
€ 24,99
De typiste Kamp, Lody van de
voorraad onbekend
€ 20,-

Dagelijks typt de Joodse Lien de Vries in opdracht van nazi's berichten uit, waarin de maatregelen van de Duitse bezetter worden meegedeeld aan de Joden. Ze is blij met de baan, want die stelt haar in staat om haar kinderen te onderhouden. Maar er is ook twijfel: kan ze voor de vijand werken, terwijl ze weet welk vreselijk lot haar gemeenschap te wachten staat? Een indringend verhaal!

De Joodse Lien de Vries is weduwe en moeder van twee kinderen. In oorlogstijd vindt ze een kantoorbaan bij de Joodse Raad in Amsterdam. Dagelijkst typt Lien berichten voor het Joodsche Weekblad, waarin maatregelen van de Duitse bezetter worden bekendgemaakt aan de Joden.

Vanaf haar eerste werkdag slaat de twijfel toe. Kan ze voor de vijand blijven werken om haar kinderen te onderhouden en hun veiligheid te garanderen, terwijl ze weet welk vreselijk lot haar gemeenschap te wachten staat?

Lody van de Kamp brengt in 'De typiste' het leven van gewone mensen in oorlogstijd heel erg dichtbij.

Laat de aarde juichen Jochemsen Henk en van der Stoep Jan
voorraad onbekend
€ 21,90
Wortels en vleugels Bruin, Anne-Marije de; Vogel, Elsbeth
voorraad onbekend
€ 14,99
Onuitputtelijke liefde Plas-Kuipers, Janneke
voorraad onbekend
€ 22,50

Onuitputtelijke liefde is een verrassend boek, want het is een roman, maar ook een zelfhulpboek en het kan ook gebruikt worden voor een gespreksgroep of coachingtraject.

voorraad onbekend
€ 14,99
True you Vos, Nadine de
voorraad onbekend
€ 19,99
Suïcide Schaap-Jonker, Hanneke; Jongkind, Matthi
voorraad onbekend
€ 18,99
God verwachten Leeflang, Evert
voorraad onbekend
€ 29,99
Suster Bertken Verbaas, Frans Willem
voorraad onbekend
€ 22,99
Open en onbevangen Toren, Benno van den; Tan, Kang-San
voorraad onbekend
€ 34,99
voorraad onbekend
€ 24,99