Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Christelijke boeken Top 10

Iedere maand maken we bij De Rank een nieuwe Top 10 christelijke boeken. In deze top 10 vind je de belangrijkste christelijke boeken over geloof, levensstijl, theologie en meer.

Zoek je een nieuwe roman? Kijk dan bij de christelijke romans Top 10

Bidden met de Bijbel Sintobin, Nikolaas
voorraad onbekend
€ 29,99
Wat als we gewoon zijn Baars, Anne Marije
voorraad onbekend
€ 17,99
voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 19,99
voorraad onbekend
€ 24,90

Lijken we in leer en leven nog op de kerk van het eerste uur?

Door kerkelijke onenigheid is veel van het oorspronkelijke christendom verloren gegaan. Er kunnen veel menselijke opvattingen de kerk binnensluipen. Daarom moeten we ons steeds weer laten corrigeren door de Schrift en het oorspronkelijke christendom. Ds. Harinck neemt je mee naar de bron: de Schrift, de apostelen, de apostolische vaders en de kerkvaders.

Nu het christendom aan het verdwijnen is in Europa, is het leerzaam om na te gaan hoe de gelovigen van de eerste eeuwen als minderheid in een heidense wereld geleefd hebben.

Alle godsdiensten komen voort uit een zoektocht van de mens naar de onbekende God. Maar het christendom is het gevolg van Gods zoeken naar de mens. Deze verlossingsleer is voor velen een aanstoot. Is de man van Nazareth wel de Zoon van God? Is Hij de enige weg tot God? Zijn alle andere godsdiensten dan dwaalwegen? Deze vragen hebben ook de auteur veel beziggehouden. Dit boek is mede ontstaan uit zijn persoonlijke zoektocht naar de waarheid van het christendom.

Deuteronomium Sacks, Jonathan
voorraad onbekend
€ 35,99
voorraad onbekend
€ 29,95
Wortels en vleugels Bruin, Anne-Marije de; Vogel, Elsbeth
voorraad onbekend
€ 14,99
Vrede op aarde Paas, Stefan
voorraad onbekend
€ 29,99

Zijn grote verdienste is dat hij hier zo intelligent, belezen, betrokken maar ook gewoon lekker vlot over (de betekenis van het hel) weet te schrijven. Het boek bevat een prettige mengeling van fijngevoelige nuance en spiritueel vuur.
5 sterren - Trouw 18 oktober

God verwachten Leeflang, Evert
voorraad onbekend
€ 29,99