Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Vrucht dragen

Jouw leven doet ertoe

Moore, Beth

€ 8,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Delen:
Beschrijving

Een van de punten die ik eind vorig jaar op mijn lijstje met voornemens voor 2021 schreef, was 'meer vrucht dragen'. Omdat het op dat moment, voor zover ik dat kon bepalen, nogal matig was gesteld met mijn vruchtbaarheid. En dat terwijl Jezus eeuwen geleden zei: 'Ik heb jullie opgedragen om vrucht te dragen.' (Joh. 15:16b) De hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen dus, besloot ik. En om te beginnen, zou ik me onderdompelen in het nieuwe boek van Beth Moore: 'Vrucht dragen'.

Hierin schrijft Beth aan de hand van de eerste verzen van Johannes 15 over een vruchtbaar leven dat God verheerlijkt. Ze doet dat door teksten uit de Bijbel te verbinden met de hedendaagse praktijk van de viticultuur. Je leert meer over de vreugde van het vrucht dragen en het leven vanuit Gods plan: het leiden van een vruchtbaar, overvloedig, betekenisvol leven. Om uiteindelijk te ontdekken: wie je ook bent en hoe groot of klein je geloof ook is – in Christus kun je altijd vruchtbaar zijn.

Nou, als je vragen hebt over vrucht dragen – bijvoorbeeld wat ervoor nodig is – dan zijn die na het lezen van dit boek beantwoord. Dat gold in elk geval voor mij. Beth vertelt je namelijk álles over vrucht dragen. Ze begint bij de wijngaard, om vervolgens de aandacht te verleggen naar achtereenvolgens de Wijnbouwer, de Wijnstok, de vrucht en de oogst. En daarbij noemt ze dan ook wat voor rol dingen als stenen, ongedierte en wortels spelen.

Dat doet ze met de nodige humor en persoonlijke voorbeelden, wat maakt dat wat je leest gaat leven, je aan het denken zet en blijft hangen. En vooral: het stimuleert je om alles in praktijk te brengen. Om alles in het werk te stellen om vrucht te dragen. Dus dat is wat ik, nu het boek uit is, ga doen. Even wat mest inslaan, een snoeischaar aanschaffen, samen met wat andere benodigdheden en aan de slag voor meer vrucht. Met als doel een rijke oogst.

En verlang jij nu ook naar meer vrucht? Lees dan dit boek!

Productspecificaties
EAN : 9789492831699
Auteur(s) : Moore, Beth
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Levensstijl
Uitgever : Sestra
Verschenen : November 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 320
Afmetingen : 210 x 140 x 19 mm
Gewicht : 435 gram