Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Gods genade elke dag

365 bemoedigingen

Grace

€ 24,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Delen:
Beschrijving

'Als kinderen van God staan we nooit met lege handen. We mogen in alle omstandigheden kijken naar wat ons niet af te nemen is: Gods genade, elke dag opnieuw.' Dat zijn de eerste zinnen van 'Gods genade elke dag', het nieuwe (en tweede) dagboek van Grace, die je waarschijnlijk wel kent van Zussenliefde, een platform voor (christelijke) vrouwen en iedereen die zoekt naar de schat die God ons biedt.

En het zijn niet alleen de eerste zinnen, ze typeren ook de inhoud, de kern van de driehonderdvijfenzestig bijdragen – van overdenkingen tot gebeden en spreuken – die je in het dagboek vindt. Elke overdenking is geschreven aan de hand van een bijbeltekst en de onderwerpen die langskomen, zijn divers, maar steeds weer wordt er even het licht geworpen op Gods genade. En dat geldt ook voor de spreuken en gebeden, ook die wijzen op de genade van God die Hij elke dag weer schenkt.

De kracht van Grace en daarmee ook van dit dagboek is dat zo ontzettend bemoedigend kan schrijven. Waar het ook over gaat, welke tekst er ook centraal staat, het eindigt altijd met een bemoediging, waardoor je vol goede moed aan de dag kunt beginnen, of gerust kunt gaan slapen. Steeds weer is er iets zichtbaar van het licht van Gods genade en blijkt Gods liefde voor de mensen – of nog specifieker: voor de lezer. En nog iets wat Grace zo goed doet: zo komt heel dichtbij. De voorbeelden die ze aanhaalt, de vragen die langskomen, gewoon wat ze zegt… het meeste is herkenbaar. Dat was tenminste zo in mijn geval en daardoor sprak dat wat ik las me aan.

Dit dagboek is in mijn ogen daarom een mooi middel om in het nieuwe jaar bewuster stil te staan bij Gods genade. Om er elke dag even mee bezig te zijn, om erover na te denken. Om je te laten inspireren door de mensen in wier leven Gods genade zo zichtbaar was en vervolgens te proberen om hun voorbeeld te volgen, zodat Gods genade ook in jouw leven zichtbaar wordt.

Productspecificaties
EAN : 9789492831712
Auteur(s) : Grace
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Dagboeken
Uitgever : Sestra
Verschenen : Mei 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 198 x 140 x 26 mm
Gewicht : 596 gram